reklama

Nasze sprawy...

aniolkowa, a moze to nie ja zasialam w Tobie ziarenko?;)

6mamo, tak my czekamy na Frania lub Zosie, niezmiennie. A impreza w dniu mojej wizyty, bede pamietac :) moze podwojne dno zrob w tym pudelku i na wierzch cos,czego nie lubi? Ja tak zrobilam bratu,brelok legii, ktorej nie znosi, udawal,ze sie cieszy, kazalam mu lepiej poszukac i byla kasa :)

Hehe dobre,to może na wierzch położę falsyfikaty pieniędzy,a w drugim dnie te prawdziwe,hihi już widzę jego minę:-):-):-).
My też dla dziewuszki chcemy dać na imię Zosia.

reklama
zosia super imię - choć ja choruję na izabellę - chyba po zmierzchu :-D
anisiaj walą jakieś tłumy do szkółki barcy- serio pytam ??? widzisz jakieś pielgrzymki brzdąców ?
mam znajomych - mają jasia i zosię ;-) super połączenie :-)

6 mamo anisiaj ma fajny pomysł - daj coś co go rozczaruje ,... a potem niespodzianka

Bietka, nie wiem jak teraz,ale na wiosne byly tlumy, ale ostra selekcja. Wiekszosc dzieciakow grala juz gdzies wczesniej. Wnuk jednej babeczki ode mnie z pracy az ze slaska przyjezdzal i cala rodzina sie tu przeniosla przez ta szkolke...

Iza ladna, choc ja mialam jedna w klasie i mnie wkurzala ;) tez tak macie,ze pod tym katem oceniacie imiona? Ze ktos z takim imieniem byl w Waszym zyciu i albo imie odpada albo zostaje?

Ja tak sobie mysle ze jak kiedys zajde w ciaze to chyba nie bede chciala znac plci taka niespodzianke sobie zrobimy tylko czy wytrzymam hmmm to jest pytanie za 100 punktow hehe
anisiaj ja tak jak Ty jak kogos lubie to imie jest fajne a jak nie to skreslam na zawsze

Ostatnia edycja:
U mnie bedzie penne z sosem pomidorowym, nie mam weny na wiecej.

Bietka, program znam i czasem ogladam :)

Imiona bylych, hmmm mialam Marcina i Artura, w sumie nie podobaja mi sie wiec odpadaja ;)

reklama
ja mam jeszcze pierś kuraka z torebki ;-)

ciekawe co robi ta perfekcyjna pani domu że ma tak piękne, gęste włosy po 2 ciążach in vitro i faszerowaniu się hormonami :cool: jak myślicie ?

anaber jak włoski ? mnie rosną małe - jest szansa że nie będę łysa... radical się skończył

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry