• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta, nie wiem czy cos nie pokrecilam. Moja znajoma pila chyba herbate koperkowa czy cos takiego. Moze nasze mamy wiedza o co chodzi. Kochana, chyba musisz troche wyluzowac, bo tu czynnik stresu duzo psuje...wiem wiem,ze latwo sie mowi...

reklama
Bietka chrzciny 25 maja ja czekam na bratową moją w sumie przylatują na świeta Bożego narodzenia ale ja nie chciałam crztu w zimę więc czekamy do maja :)

Martuś trzymaj się :*

Martuś jesteś Super Mamusią,a na pobudzenie laktacji rzeczywiście są herbatki i to chyba z HIPP-a.

Ja też myślę,że Anisiaj pod serduchem nosi małego panicza.

A ja dziś znowu mam lenia,dobrze że wczoraj kupiłam piękną wołowinkę pokroiłam w plastry i rozbiłam i zrobiłam zrazy zawijane z boczusiem,cebulką i ogóreczkiem kiszonym.Od wczoraj zawinięte marynują się w lodówce,zaraz będę je smażyć i zrobię sosik.Do tego ziemniaczki ikompocik.

Dziewczynki na prezent 18-tkowy dla mojego Michała kupiłam taki podłużny metalowy piórnik ze Spongebobem(hihi taka żółta gadająca gąbka z bajki),do środka włożę 300zł i przykryję prezerwatywami.Mój syn to taki młody kawalarz,lubi takie dowcipy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry