reklama

Nasze sprawy...

Ok, dzieki kochane moje, dobrze,ze Was mam :)

Mi wtedy gin tez przepisal magne b6,wiec chyba i teraz go wezme.

Bietka, no nie wiem czy nie przesadzam. W sumie jodu tez biore za duzo, bo mam jodid 100 i 150 w femibionie,ale tak mi kazala endo. Bietka, a Ty nadal bierzesz euthyrox? Ja juz mam 75, a endo rozwaza 100. Do tego 6 lutein, gorzej jak stara babcia mam z iloscia tych lekow ;)

Anaberku, nospe bralas regularnie czy jak pojawialy sie bole? Wizyte mam za 1,5 tyg, do tego czasu juz pewnie cos by mi ten magnez pomogl...a nie chce z taka pierda dzwinic do gina

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny
Mój lekarz natomiast nie dał mi żadnych witamin.Powiedział że najnowsze badania cos tam cos tam. Powiedział że najwyżej od 12 tyg.Wcześniej nie. W drugiej ciązy dał mi od początku.

anisiaj jadę na N50 - po ciąży pogorszyły mi się wyniki - teraz mam kontrolę 22.11 - ok 20 zrobię tsh, ft3,4 i TPO
endo myślała że po ciąży wystarczy mi 25 a tu nie...

a teraz jakie mas tsh ???? ostatnio robiłaś prawda ? i zwiększyła |Ci do 75 ?

gosiulek a mój po operacji ciąży pozam. kazał brać femibion 1 potem 2 a 2 m-ce po urodzeniu Igorka brałam femibion mama - i żelazo bo miałam anemię.. ale może to zależy od wyników krwii i ogólnego stanu pacjentki

Ostatnia edycja:
Bietka nawet bardzo krótko, w zeszłym roku był w zerówce, i po zajęciach które kończył około 12 do 16,30 czekał na mnie w świetlicy bo pracowałam do 16 i zanim dotarłam to było już tak późno, teraz póki nie pracuję odbieram Go zaraz po zajęciach zwłaszcza że w tej świetlicy nie było za ciekawie, starsze dzieci dokuczają tym młodszym...

Wysłałam przed chwilą CV do firmy- hurtowni kosmetyków profesjonalnych do gabinetów na specjalistę od sprzedaży internetowej, wymagany jest zawód kosmetyczki więc mam szanse:) i się u nich zaopatrywałam więc może mnie skojarzą po zdjęciu :)

Evel, to powodzenia!

Bietka, dopiero bede robic swieze okolo wtorku. Ostatnie z 24.10 mialam 2,7 po 10 dniach euthyroxu. Endo zbija dalej, ale cos tam mowila, ze jak na 10 dni to ladnie i ze ft3 i ft4 ladnie pracuja, ale nie zrozumialam o co jej chodzi. Wizyte mam 21.11 u niej, kto wie czy nie kaze zwiekszyc dawki. W sumie ja po tym 75 calkiem dobrze sie czuje. A powiedz mi kochana, jak Ty dawkowane mialas to magne?

Gosiulku, ja bralam femibion po stracie, bo on jest od staranek do 12 tyg. Moj gin i endo bardzo go chwala, a ja mam poczucie, ze jest tam komplet plus duza dawka folianow.

Ostatnia edycja:
Anisiaj moj gin uwaza za zbedne wszystkie wit chyba ze badania krwi pokazuja ze cos sie dzieje, nospy tez nie kazal mi brac jedyne co to lykalam tylko kwas foliowy i to dlatego ze chcialam a nie dlatego ze kazal. Ja nie mialam zadnych boli w ciazy i do 12 tyg gdyby nie wymioty i potwierdzona usg ciaza to bym nie wiedziala ze jestem w ciazy.

Ale sobie dzis pospalam hehe chyba wkoncu zregenerowalam sie po wyjezdzie do PL ;)

MILEGO DNIA BABKI ;*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry