Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
anisiaj ból jakbym miała dostać @ - mój mówił nospa, magnez i odpoczynek - praca siedząca więc szło wytrzymać a od końca 5 mca L4 :-)
ja nawet po I trymestrze tak miałam... za to nie miałam kłucia jak bobo, marta czy Ty
ale widzisz martę kłuło przez ostatnie m-ce i już tuli Oliwierka :-)
Witajcie
Ja dziś dopiero teraz bo jak odprowadziłam Wiktora do szkoły to poszłam od razu do Avonu po towar i dopiero przed chwilą wróciłam
Pogoda nie zachęca do spacerów... A za godzinkę muszę odebrać Wikiego ze szkoły
Miłego dnia dla wszystkich!
Laski, a jaki magnez mozecie polecic? Mam z tamtej ciazy magne b6,ale on ma wit b6,a ja mam ja w femibionie i tam jest napisane,ze to 140% dziennej dawki. Szukam wiec innego, najlepiej do picia, bo mam juz przesyt tabletek.
ja w ciązy brałam blue mag jedyny
chyba każdy magnez ma wit b6 bo ona przyspiesza wchłanianie
teraz mi w aptece gość polecił magnesium b6 - polfa łódź ale teraz biorę bo piję dużo kawy więc nie wiem czy on się nadaje dla kobiet w ciąży
o widzę że ASMAG jest bez wit b6
na pastylkach do picia się nie znam - nie wierzę w te pluss witaminowe i inne gadżety
mi osobiście lekarz polecił megne b6 i zakazał wszystkich musujących to nie jest odpowiednie dla kobiet w ciazy.
na bole kazl brać nospe, magnez luteina i odpocznek. do 3-mca pojawiły mi sie dwa delikatne krwawienia ale to byla ciemna brązowawa krew. na usg wszystko było ok kazal sie nie martwić bo czasem tak jest, każda z nas jest inna i inaczej przechodzi ciąże.
ja tez przekraczałam może poczekaj anisiaj do wizyty. ja niechcę nikogo w błąd wprowadzić. ja brałam valvit mama bo on mi odpowiadał najbardziej dobrze się po nim czułam + 2x 2 magne b6,nospa, luteina 2x2 i tak do końca 5m-ca po odstawiniu lutki dowcipnej poczułam mocniejsze skurcze ale wszystko było ok. Tylko ja magne b6 zaczełam brać troche poźniej jak zaczeły mnie łapać skurcze w łydki podczas snu.