reklama

Nasze sprawy...

reklama
czytam czytam :)

Więc tak borys to samo 2 godz. marudzenia bo on ostatnio to marudzi i popłakuje bo by chciał aby go na raczkach nisic lub sterczeć na leżaczkiem lub matą i zabawiać. Poźniej mx 40 min spania i tak w koło :) więc identycznie jak Igorek :) a na specerku juz śpi jak z klatki wyjeżdzam wozkiem i identycznie śpi po 2-3 godz. wystrczy ze poczuje świeże powietrze.

Narazie w spiworek ten ciepły nie wkładam bo wydaje mi się ze jest za ciepło, zostawiam to na zimę morozy. Teraz jak wychodzimy to na te rzeczy co siedzi w domku czyli body krótki rekaw + bluzeczka z długim , rajstopki na to idzie kominezon ciepła czapa cieplejsze skarpetki i do wozka , przykrywam kocykiem i na to ochronna pokrywa od wózka.

Do mojego Igorka nie maiłąm takiego ciepłego śpiworka i cala zime jezdziąłm kombinezon+koc+pokrywa. Czasem zakąłdałam ciepła kamizelkę pod kombinezon lub sweterek.

Czy cos ominełam bo mam skleroze jak coś to przypomnij się :)

dzięki anaber
myślałam że moje dziecko jest dziwne... Igor niestety również wymaga mojej obecności albo nad matą albo nad bujaczkiem a jak chwilkę jest cicho to znaczy że ma swoje rączki w buzi :rofl2: a na rękach to najlepiej , szkoda że waga już nie ta i kręgosłup mamusi siada ....
teraz siedzi w bujaczku na stole a ja obok z lapkiem :) widzi mnie więc jest luz :)))

grzejesz już kaloryferem ??? bo ja odkąd zaczęłam to na |Igorka buzi pojawiły się zaczerwienione suche policzki ... kupiłam krem emollium i smaruję mu i jest lepiej, wiem że nie powinno się smarować buzi dziecka niczym ( podobno do 6 m) - to chyba suche powietrze od kaloryferów prawda ????

madlen
niestety martwimy się w ciąży - wszystko będzie OK, &&&&&&&&&& za to żeby cofnęła się po porodzie ...

wiola no to pięknie :) korniki Ci okna zjadają :-D

anisiaj nie chce na nią patrzeć bo wpadam w depresję, widziałaś jej brzuch ???????? zjadłam za Ciebie wczoraj te ciastka, tzn. 2 :) reszta leży i uśmiecha się :)

Ostatnia edycja:
Bietka wiesz co nie wiem czy to jest od kaloryferów, grzeję od tygodnia i temp. wmieszkaniu mam 19-20 stopni, Borys też ma taką szorstką skórkę na policzkach i czasem zaczerwinioną, też czasem smaruję kremem takim ochronnym jak wychodze na spacer. Wiem,ze się nie powinno ale co zrobisz jak ta skora jest taka podrażniona, pojdziesz do lekarza do sterydy przepisze więc chyba lepszy krem.

Ja to bardziej obstawialam na skaze bialkową, teraz 16 list. mam wizytę to sie zapytam, mój Igor miał skaże białkową i też miał takie policzki, ale może to ni ebyc to już sama nie wiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber wiesz też myślałam o skazie :-( na mleku modyf skaza też jest możliwa ???? tak ???

dziewczyny idziemy dzisiaj do znajomych oddać im kołyskę - pożyczona dla Igorka , myślicie że wino i zabawka dla ich dziecka wystarczy ??? żeby podziękować

anisiaj na zdrowie :) no brzuch ma odjechany - ona troszkę jest taka "żylasta" lubię apetyczniejsze ciałka ale jakbym miała wybierać między moim a jej to wolę jej brzuch :-D

w zupełności wystarczy :)

My jak pożyczyliśmy fotelik kuzynowi mojego m to oddali i nic nie dali( dodoam ze trzymali prawie 3 lata i dwojka ich dzieci ich przejeździła w nim) na oddanie uslyszeliśmy " fotelik wypraliśy" nosz kur....wa no szkoda aby oddali jeszcze brudny:wściekła/y:

Łóżeczko fajne :-)

Wiesz co chyba może byc na mleku modyfikowanym. Mój Igor musial przejsc na pepti. masakra to mleko smierdzi i ma dziwny smak spalenizny oczywiscie była akcja z jego piciem :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bietka ja mysle, ze w zupelnosci wystarczy :)

Baby moje, skoro juz przejelam po Bobo fuche naczelnej panikary, to mam do Was pytanie. Czy Was bolal brzuch w I trymestrze? Jesli tak, to jaki to byl bol, jak czesto, w jakiej porze dnia? Na necie sa rozne opinie, w tym ginow, jedni mowia,ze ma prawo bolec, bo sie rozciaga, inni, ze nie ma prawa. No to zbieram statystyki jak bylo u Was, dziekuje za uwage :)

reklama
bolał jak na @ dość mocny - szczegónie lewa strona poszłam na zwolnienie bo ból był taki,ze nie mogłam pracowac. Bolal kiedy chciał - nie pamiętam dokładnie, napewno jak dłużej pochodziłam lub sie zmeczyłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry