reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka,Dzoana dobre jesteście:-Dale zwierzęta tak mają bo moja sunia jak nieraz ćwiczyłam albo brzuszki robilam to stala nademną i machala ogonem albo mnie chciala lizać musialam ją odganiać może one poprostu myślą że dzieje sie nam krzywda:sorry2: ja też ide spac gardlo mnie coś boli:dry:dobranoc zagladne rano:happy2:

Dobranoc Gosiu, Wiolu
Bietka, szczekanie to jest gorsze niż chowanie do kanapy. proponuje wysłać M z psem na spacer. Dwa w jednym:-D
Ja już powoli zbieram sie do domu, do jutra, spokojnej nocy

ja się witam z poranna kawą
images
identyczną tylko bez posypki czy ktoś sobie życzy ??

u mnie Borys jeszcze śpi więc mam chwilke aby spędzic z Wami, jakiś taki ostatnio jest absorbujący i nic nie mogę zrobić nie wspomne juz o prasowaniu :eek: które rośnie w oczach :/
Anisiaj jak masz okazję to leż kochana zazdroszcze Ci tego :-p bo ja to musze w ta pogodę jechać zrobić zakupy buuuuuuuuuuuuu dobrze,ze mam auto :sorry:

Bietka chcialam się Ciebie zapytac czy wkładasz juz Igorka do tego śpiworka czy jeszcze sam kombinezon i ciepły kocyk. Bo kurcze wydaje mi się,że kombinezon i ten śpiworek to za ciepło. Jak Ty robisz??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzień dobry też jestem jem śniadanko:-p Pisalam do was przed 8 ale mi posta wysłać nie chcialo i w końcu poszlam na zakupy a teraz jem sobie na obiad dziś zrobie łazanki zimno u nas jak cholera:eek: Nastula w przedszkolu już jutro jade na kwalifikacje jeszcze śnily mi sie glupoty ze na cesarke mam isć w sobote:szok:obudziłam sie przerażona:no: ja dziś tylko zrobie drugie danie ogarne troszke dom i też pod kocykiem będę siedziala 6mamo to sobie oddychniesz od reszty pociech troszke Anisiaj jak sie czujesz?zachcianki są?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry