reklama

Nasze sprawy...

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM :) łoooooooooooo anaber ja chcę taką pyszną kawę :-) niestety piję zwykłą rozpuszczalną z 0% mlekiem :rofl2:
Igorek śpi w welurowych śpiochach - pajacu i pod kocykiem - nie kupiłam jeszcze śpiworka :zawstydzona/y: (wstyd) sprawdzam mu w nocy kark i jest ciepły - rączki czasem ma chłodne ale to od tego że je wkłada do buzi jak się przebudza... myślę że 1 warstwa zwykłego bawełnianego pajaca i śpiworek jest OK - ja nie kupiłam bo na 74 mam same welurowe śpiochy i dlatego go tak kładę

reklama
Bietko tzn mi chodzi o ten śpiworek taki do wózka :) dokladnie na spacerki. czy ubierasz w kombinezon i do tego w ten śpiworek z owczej welny czy kocyk :-)

Jeśli chodzi o noc to ja zakąłdam body z krótkim na to śpioch bawełniany bo nie mam welurowych i kocyk lub śpiworek zalezy co jest czyste :) u nas jest tylko 19-20 stopni w mieszkaniu ( ciężko mi uzyskac temp. 22-23 przy naszym ociepleniu) więc jedną warstwe więcej bo ja chodze w długim rekawie to jest czasem mi chlodno a on jak siedzi to zakąłdam body pod długi rekawek. W sumie odpowiedznia temp. dla dziecka to 20-21 stopni więc chyba ok :)

Bietka taka pianka na kawce nie wyjdzie z mleka 0% minimum 2% musi być :)

Mój Borys już sie wyspał a teraz siedzi w leżaczku i ogląda kubusia puchatka :-D tak to smiesznie wygląda.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam teraz ,bo pozniej juz brak czasu na kompa.....
nie wyrabiam na zakretach...

Bietka bedzie victoria :tak:
a z tych mniej fajnych wiad.to wczoraj mialam wizyte cukrzycowa...no i nie jest dobrze...mam insuline....:-(:-(
jeszcze mi cos w moczu wykryli,ale to mnie akurat mniej martwi...na razie wyslali mocz do laborat.i czekam na wynik..jutro rano znowy wizyta w szpitalu...
pozdrawiam...;-)

Wiolus, u mnie to trudno mowic o zachciankach, bo ja i bez ciazy ciagle je mam ;) jedyna ewidentna to kiszona kapusta, jadlabym codziennie. Dzisiaj czuje sie ok, ale poranki zwykle mam lekkie, gorzej wieczory, bo wtedy boli mnie brzuch.

Anaberku, szkoda, ze z psem nie da sie wyjsc samochodem ;) przeraza mnie spacer z Nucia, ale to dopiero ok 13, wiec jeszcze poleze :)

Bietka, anaber - wychodzicie z chlopcami w taka pogode?

Oj madlen, wspolczuje tych stresujacych wiesci. Kiedy masz cc? Przepraszam, ale nie pamietam

Ostatnia edycja:
Madlen kochana już nie daleko dasz rade mam nadzieje ze ta cukrzyca razem z zakończeniem ciaży cie opuści i wrócisz do normalnego trybu życia głowa do góry:tak: Anisiaj mnie na początku tej ciaży też brało na kapustke kiszoną i ogoreczki na kwaśne ogólnie pogoda okropna u nas mocniej wieje gnijemy na sofie z moją sunią śpi mi w nogach odkąd dziadek sie wyprowadzil i zabral swojego psa to luna całymi dniami siedzi w domu śpi i je tak przytyla że zaniedlugo brzuchem będzie po ziemi wlec

Ostatnia edycja:
madlen do 19.11. już niedługo - nie martw się :*

anaber - nie używam do wózka tego śpiworka- jeszcze chyba jest za ciepło... u nas najzimniej było 5 st wtedy zimowy kombinezon i mam taką przykrywkę na wózek - chroni od wiatru
ale widziałam laski z wózkami - sobota park: +13 stopni - lekki wiaterek, niemowlę w zimowym kombinezonie + śpiwór z wełny, to jak ona ubierze to dziecko jak będzie 0 st lub - 2, 5 ???? chyba żeby lżej ubrać dziecko pod ten kombinezon z wełny ???? kurde nie znam się na tym... a jak miałaś z Igorkiem ????

wiola czy u Ciebie też jest taka pogoda "cudowna" u mnie tak wieje że okna się "ruszają" deszcz wali o parapet, a miałam iść do biedry po ser na sernik :cool:

aha anaber ile śpi Borysek w ciągu dnia ??? Igor na spacerze potrafi przespać, 2,3 godziny a w domu nie ma szans na taką dłuższą drzemkę. On ma tak: zabawa 2 godz i dzremka ok 30 min, zabawa 2 godz. i znowu 30 min spania - czemu on się tak szybko regeneruje ??? :-)

dziewczynki oczywiście kołyska stała się za mała dla naszego gargamela i kupiliśmy łóżeczko turystyczne do sypialni - nie chcieliśmy przenosić z jego pokoju...
zdjęcie :)

Załączniki

• Zdjęcie0252.jpg
    Zdjęcie0252.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Anisiaj jak nie wieje (ale to musi byc mocny i silny wiatr ze łeb urywa - tak jak dziś) i nie pada to wychodzę, bo nie bede łazić w deszczu aby sie przeziebić, Boryskowi by nic nie bylo ale ja cala mokra. Mam dosyć chorób w ostatnim czasie

Madle kurcze a ile tej insuliny muszisz brac?? i wzastrzykach ??

anisiaj ja dziś siedzę w domu u mnie tak wieje że łeb urywa i deszcz
wczoraj byłam na chwilkę tzn ok 1 godz
a w pon była ulewa więc też w domu

anaber przeczytasz posta wcześniej ???? :)))))

reklama
Bietka u mnie tak drzewami rusza że masakra mam okno podżarte przez korniki w salonie i zastanawiam sie czy mi podczas tego wiatru nie wypadnie :-Dale nie pada jeszcze u nas zimno jak cholera bo jak na zakupach bylam to wrocilam z odmrożonymi uszami dobrze że Nastusi ubralam dziś zimową kurtke bo w przejściówce mogłoby ja wywiać a jak jeszcze weźmie ich pani na spacer to by mi ją umrozili:eek: Anisiaj musialo ci sie pomylić z kimś innym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry