reklama

Nasze sprawy...

zdjęcie Kubusia na grupie :)

AGA GRATULACJE SYNUSIA :* :-) KOLEJNY PRZYSTOJNIAK :))))

wiolka bo moja teściowa to taka "sroka" był modny termomix to kupiła :/
wiem , nie wpycham mu na siłę ... ale pić nie chce i boję się że będzie miał znowu problem z kupką
a mleko to jednak też picie

scoti - cudowny skrót !!!

Ostatnia edycja:
reklama
gosia - szok :szok:
uważam że to nie przejdzie

uwaga mój mały kawaler zjadł dziś na obiadek pół słoiczka dyni z ziemniakiem - jakieś 60 g. (nie pluł , ładnie łykał)a na deser o 16 :) 3 łyżeczki jabłuszka :-) popił 120 ml mleka i będzie kupa :-):-D

gosia, scoti, kinga no moja teściowa by chciała żebym odpieluchowała małego zaraz jak zacznie sam ( bez podporu) siadać, to pewnie jest jakiś 8 m-c
muszę sobie dawkować jej "obecność" w naszym życiu bo szkoda nerwów

głodna jestem :(

Marta trzymaj sie kochana i odpoczywaj jak masz kogoś do pomocy to korzystaj;-) życze ci szybkiego powrotu do formy:tak: Bietka no to jak sroka to trzebabylo mówić odrazu:-D no to ślicznie kawaler zjadł:tak: Gosiu ale sa durni naprawde dlaczego ludzi chca chemią faszerować jak sa metody naturalne mniej szkodliwe dla organizmu to we wszystko tą chemie by ladowali:wściekła/y:

wiolka no ona tak już ma- nawet nie komentuje bo m się tylko wkurza :blink:

dziewczynki mamy samych przystojniaków i jedną Lilly :-) jak wiolka, madlen i bobo urodzą to co będzie 4 do 4 ???? dobrze liczę, czy kogoś pominęłam ???? :confused:

madlen jakie imię wybraliście - bo ciotka bietka ma sklerozę

anaber gdzie jesteś ??????? anisiaj a Ty jak tam ???? dzoana, suonko ???

jak wiecie miałam samych gości w ten długi weekend i zostały w szafce ciasteczka waniliowe, za każdym razem jak biorę talerz, miseczkę - to mi tak pachną ........... :-(:-(

liczyłam że mi napiszesz, że te ciastka wcale nie pachną tylko że to fatamorgana
:-)

jeśli chodzi o chemię to ostatnio przeczytałam i oglądałam wiem co jem o kostkach bulionowych... rosłowych - SZOK :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry