evel84
Fanka BB :)
anisiaj nie poszłam z Nią wczoraj do lekarza bo musiałabym tam czekać aż przyjmą wszystkich i dopiero może by nas pediatra przyjęła więc stwierdziłam że na takim czekaniu mogłaby sto innych chorób złapać i że w razie czego pójdziemy dziś, a dziś już jest lepiej więc chyba nie ma potrzeby 
nastawilam sobie obiad ale już jestem tak objedzona że nie będę teraz napewno jeść
spać mi sie za to chce nieziemsko u nas padalo niedawno a teraz wieje zimny witar i jest ponuro
ide poczytać co tam naskrobalyście
Bietka to po co kupowała jak nie używa za takie pieniądze jeszcze?
jedzenie mi bardzo smakowalo jak żyje to takiego pysznego masla "swojego" nie jadlam ani bulek rewelacja bulki mozna sobie samemu zrobić tylko to maselko czosnkowe
poezja poprostu:-)siedze pod kocykiem i walcze z sennoscią obiad zrobilam ekspresem nóżki z kurczaka dziś mam ziemniaczki i surówka a dla mnie powmidorowka bo A tylko drugie dania jada ale jestem objedzona i na razie nie jem nic czekam na malą jak z przedszkola wróći Bietka mi kiedyś lekarz powiedzial jak Nastusia mala byla że dziecko sie nie da zaglodzić jeśli nie chce jeść ti nie wciskać mu na sile bo to nie ma sensu jak będzie głodne to wtedy nadrobi u nas mala do roku to byla żarlok straszny a jak roczek skończyla to na głowie stawaliśmy zeby cokolwiek zjadla i caly czas miala niedowage była odrobinka malutka a teraz babsko wielkie i tzreba ją od lodówki odciągać