reklama

Nasze sprawy...

Bietka jmnie wczoraj tez tesciowa wkurzyla. Rano wstala i przyszla do nas bo ja juz nie spalam z Boryskiem no i zaproponowała,ze sie nim zajmie a ja man sie przespac jeszcze powiedzialam ok tylko jak bedzie glodny to ma mi go przyniesc.ucieszylam sie bo bylam spiaca. po czym ja wstaje jeden cyc jak kamien i pytam sie jej czy Borys nie byl glodny mowi ze byl ale nie chciala mnie budzic i dala mu butle. nosz myslałam ze mnie trafi. Bietka odpisalam na g.
Igora odpieluchowywalam jak mial 2 lata i trwalo to jakies 2-3 mce

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bietka każda z nas sie uczyła nie ma matki wszechwiedzącej trzeba poznać swoje dziecko instynktownie robi sie wszystko zeby było jak najlepiej dla dziecka:tak: Scoti-nastka nie plakala ale widzialam jej przerażenie jak dzieci plakaly przywyczai sie maluchy prestaną plakać i zaczną sie przyjaźnie:tak::-)to fajnie że taka opiekuńcza uroczo to musi wyglądać;-) Brakuje naszej Bobo ale skoro to ma być dla zdrowia jej i malutkiej to niech leżą:happy:

anaber no cóż poradzić :-(

ja milcze bo nie mam nerwów :crazy:

6 mamo dzięki za wieści od agi

a wszystkie poszły spać ????

scoti
zaraz Maja przyprowadzi jakiegoś narzeczonego :cool2:
jeju jaka jestem głodna :rofl2:

idę spać bo wszystkie polazły :)

dobranoc :*

Ostatnia edycja:
Dzień dobry witam sie z kawa inka i sniadaniem:-)mała do przedszkola pojechała a ja jem teraz bo o 10 do tej znajomej na prezentacje jade;-)Miłego dnia Aga czekamy na ciebie i na fotki malego:tak:

I ja się witam z kubkiem gorącej kawy :)
Z Amelką już lepiej, wczoraj dwa razy wymiotowała ale spała dużo a jak nie spała to leżała cały dzień i dziś już na szczęscie nie ma gorączki i już nie wymiotuje, ufff:)
Miłego dnia Kochane!

Bietka, ledwo zyje bez kawy. Zielona herbate uwielbiam,ale teraz mi nie wchodzi. Ratuje sie woda, albo drzemkami ;)

Ta pogoda jest tragiczna, moj wlochaty barometr (Nucia), spi kolejny dzien jak zabita. A jak pies nie ciagnie na dwor, to musi byc naprawde zla pogoda.

Evel, fajnie, ze Mala juz lepiej. Do lekarza sie jednak nie udalo?

reklama
Witam się i ja!
Kawy nie piję,nie cierpię jej,ale nie pogardzę kubkiem herbaty z cytrynką.
Dziś na obiad placki ziemniaczane ze śmietaną,brrr już mnie palce bolą a ziemniaki jeszcze nawet nie obrane.

Miłego dnia wszystkim!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry