reklama

Nasze sprawy...

Kinga dobrze ze wrocilas co do skrotu to ja pamietam tylko ze:

Madlen ma ustalona date wywolania porodu na 19.11

Anisiaj cieszy sie z mdlosci i bolu cyckow a jak nie bola to zaczyna nam swirowac, wizyte ma dopiero 17.11 wiec jeszcze troche nam tu pewnie popanikuje:-p

Bietki tesciowa za 3 miesiace chce zaczac odpieluchowywaac Igorka, a bietka szuka jakiegos klubu fitness i niedlugo bedzie top model:tak:

wiolka w czwartek dowie sie kiedy bedzie miala cc

6 mama chyba niedlugo testuje, niedlugo ma 18 urodziny syna

Dzoana cwiczy z Ewa:-)

anaber troche nam chorowala ostatnio ale juz do nas wrocila

gosiulka meczy bol glowy ostatnio

Tesknimy za bobo i czekamy na Marte i Age bo pusto tu bez nich ostatnio

Ja probuje ogarnac mieszkanie przed przyjazdem tesciow, stresuje sie bo Mya w sobote idzie drugi raz do polskiego przedszkola pierwszym razen bardzo plakala, ciekawe czy teraz bedzie lepiej.

Wiecej grzechow nie pamietam......;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Scoti ale się usmiałam z tego skrótu:-D Super:tak:

Witaj Kinguś:-)

To prawda.Dzisiaj tez cholernie bolała..Table. uśmierzyła ból.Nie do konca jednak.

Bietka to jakieś jaja z tym odpieluchowaniem he he.Ja swojego nie mogłam odpieluchować w wieku 2/3lat.Nadal mam problem.

Ostatnia edycja:
Mam zdjecie synka Agi ale kurcze na karcie pamięci zapisać go nie moge i nie moge wam pokazać prześle bietce i ona wrzuci na grupe Aga sie z dnia na dzień coraz lepiej czuje jest sama w domu bo m w delegacji ale radzi sobie jak będzie miala inetrnet wysłałam Bietce i wrzuci na g :-) Scoti skrót genialny:tak:

Hej Dziewczynki, podczytuje was trochę, ale nie mam weny. Dzisiaj w zamian za Gosię mnie boli głowa, już 2 ibupromy wzięłam ale nic nie daje. U mnie to chyba od kataru, bo zamiast lepiej z dnia na dzień czuję się gorzej. Kubek tez chodzi taki trochę "nie swój", mam nadzieję że jego choroba nie złapie.
Nie mam siły na nic, ale kusi mnie zrobienie ciasta z pudełka. Tak mi się jakoś zachciało.
Miłego wieczorka!!!

Gosiulek wyszłam z bb jak napisalaś post przepraszam wyslałm bietce mówiła że jak łózeczko złożą to wstawi ale moge ci przeslac jak jesteś jeszcze tylko numer na g ide wziaść jesteś jeszcze? Justi zdrówka:tak: kladź sie do lóżka i wygrzewaj paskudne choróbsko Gosiulek wysłałam ci

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry