wiolka23
Fanka BB :)
Bietka no pogoda jest paskudna poprostu
Madlen już niedługo będziesz miala córcie ja też w tym miesiącu jak pojade w czwartek to sie okaże czy będę po tobie przed tobą
będzie dobrze musi być Anisiaj jak tam u ciebie lepiej?obawy minęły
6mamo-no pewnie jak sie tak odkrywa to lepiej go zapakować w taki pajacyk dzieci w nich świetnie wyglądają:-)dziady pijane przyszły i dobrze że ich pogoniłaś gnyby paskudne
Madlen już niedługo będziesz miala córcie ja też w tym miesiącu jak pojade w czwartek to sie okaże czy będę po tobie przed tobą
będzie dobrze musi być Anisiaj jak tam u ciebie lepiej?obawy minęły
6mamo-no pewnie jak sie tak odkrywa to lepiej go zapakować w taki pajacyk dzieci w nich świetnie wyglądają:-)dziady pijane przyszły i dobrze że ich pogoniłaś gnyby paskudne
nie denerwuj sie trzebabyło ją wyśmiać;-)mogłaś zapytać czy jak będzie mial 6 miesięcy masz mu dac dlugopis do rączki i uczyć go pisać
powiedz jej że to wasze dziecko i nie masz zamiaru go odpieluchowywać w czasie kiedy on jest jeszcze maleństwem:-) Anisiaj moze to ldatego też masz więcej myśli wokól ciaży bo w domu nie masz tyle zajeć co normalnie mów do swojego bąbelka i utwierdzaj go w przekonaniu że on rośnie dla ciebie a ty jesteś silna i nie stresujesz sie dla niego ja tak robilam w obu ciążach gadalam do brzucha od samego początku
ja jeszcze sie nie dietuje mam nadzieje ze po pologu zaczne i do tego jakies cwiczenia. Poki co widze ze zniknal mi moj wilczy apetyt ktory mialam w ciazy.