szóstkowa mama
Fanka BB :)
Evel witaj!!!No cóż służba zdrowia tylko z nazwy.Moja przychodnia podobnie postępuje,mają gdzieś że dziecko się męczy,nawet na wizyty domowe nie chcą przyjeżdżać.Dlatego zawsze pod ręką mam nr telefonu do naszej prywatnej doktor,która przyjeżdża bez szemrania.Dużo zdrówka dla Amelki,niech się dziewczynka nie męczy!!!Precz a kysz mikroby!!!
Za kilka dni testuję,aż się boję kupić sikańca w aptece.Nic mi się nie chce,mam lenia.Na obiadek mam bigos lub gołąbki do wyboru i ziemniaki i kompot jabłkowo-gruszkowy.
Moja Ewelina szuka nowego pokoju,bo na tym właściciel podwyższył cenę za media.Za sam pokój płaci się 700 zł,media były około 100-150zł,a teraz ze wszystkim będzie trzeba płacić ponad 1000 zł.
Za kilka dni testuję,aż się boję kupić sikańca w aptece.Nic mi się nie chce,mam lenia.Na obiadek mam bigos lub gołąbki do wyboru i ziemniaki i kompot jabłkowo-gruszkowy.
Moja Ewelina szuka nowego pokoju,bo na tym właściciel podwyższył cenę za media.Za sam pokój płaci się 700 zł,media były około 100-150zł,a teraz ze wszystkim będzie trzeba płacić ponad 1000 zł.
Aguś kochana wrócilaś? 6mamo-fajne zakupy jeśli mam wyrazić swoją opinie to ja piżamki na takie duże rozmairy wolałam kupować dwu częściowe ale każdemu co innego pasuje bardzo ladne
Bietka dziś chjyba nie pospacerowaliście u nas za cały dzień teraz dopiero przestalo padać Evel nie masz możliwości wezwać innego lekarza na wizyte do domu?
jak to może być że chorego dziecka nie ma kto przyjąć