reklama

Nasze sprawy...

reklama
pospałyśmy z sunią troszke i ide robić obiad:-) Bietka zżerają bo okna stare jak świat ale włascicielka stwierdzila że jak kupimy nowe to ona nam za nie nie wróci bo to jest super i sie trzyma to A mówi że coś je podreperuje a jak kiedyż stąd pójdziemy to te okna poprostu wypadną bo ona tu nic nie remontuje Aniaisj mnie bolał brzuch od samego początku ciąży jak na @ później mialam takie mocne klucia rozciągania zażywalam na to nospe i magnez czasami magnez 6 razy dziennie ja mam magnez do picia bo mniej obciąża żolądek i szybciej sie przyswaja a witaminy gin mi kazał brać dopiero chyba od 4 miesiąca jak pokazała mi sie anemia bo mówil ze nie ma po co chemi jeść jak wyniki mam dobre zebym jadla owoce a nie tabletki zajrze jak zrobie obiad:-)

Gosiulku, nie musze pytac, bo on kazal mi brac femibion jeszcze na etapie staranek.

No nic to, wzielam magne b6,tak jak mi przepisal w tatmtej ciazy. Musze go teraz zmusic,zeby mnie zbadal recznie czy wsio jest ok, bo ostatnio mialam tylko usg. No chyba,ze tak sie robi ;) zmusze moja corke,zeby wyszla za ginekologa, to ona chociaz bedzie spokojniejsza ;)

Anaber, Bietka, to ktory moj zieciunio idzie na medycyne, hm?:)

martuś odpoczywaj :*

ansiaj przy bólu jak na @ kazał brać 2x2 tab jak nie bolało 2x1 - nospę też doraźnie - mnie bolał na wieczór zawsze i na noc brałam magnezy i nospę

gosia mnie tak jak anisiaj zalecił od staranek a nawet wcześniej bo od operacji a staranek to minęło trochę czasu

anisiaj mój będzie piłkarzem - na narodowym go będziesz ogladać :-)

anaber a jak sprawa chrzcin, data ustalona ??? czeka na siostrę m tak ?

anisiaj a ja myślę że nosisz pod sercem synka, ot tak kobieca intuicja :))))

Ostatnia edycja:
Anaber, czyli pogardzisz synowa swiatowej slawy aktorka musicalowa?;)

Martus, fajnie, ze zajrzlas. Kochana a pijesz ten koperek, co laski czasem pija? Powoli dojdziesz do siebie :*

Bietka, mnie tez boli wieczorami. Moj syn tez bedzie pilkarzem,ale mojego to tylko w Hiszpanii obejrzysz ;) rozumiem,ze nie ogladasz dzisiaj meczu?:)

Ostatnia edycja:
reklama
na g pytałyście czy siara leci - o tuż troszkę leci minimalnie, cycki wietrze jam mi masuje.
Wioluś kapuste kazali na zastój tak jak mówisz ale u mnie nic nie ma cycki miękke

powoli trace nadzieję że będę mogła karmic ale przystawiam małego płacze bo nic nie leci i jest na butli

śiskam Was mocno mam nadzieję że będzie dobrze
Anisiaj koperek ? nie nie piłam

a jutro położna mi szwy wyciąga więc myślę że już wstanę z łóżka i jakoś się ogarne

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry