reklama

Nasze sprawy...

Na pewno nie bedzie gral w legii, tyle Ci powiem :) nie wysle go, bo dwa przystanki od naszego bloku jest szkolka barcy, nie bedzie po niej gral w jakiejs wisle ;p

Dziewczyny,a pamietacie moze na tamtym forum byla chyba jakas laska, ktora byla zla, bo chciala corke,a nie syna,a na usg byl syn i byla taka wkurzons,ze odeszla z forum?

reklama
anisiaj u mnie cykl raczej stracony :( bylismy w PL i nocowalismy u znajomych i niestety spalismy w salonie bez drzwi wiec d... z bobosexu wrocilismy na ostatni dzien dni plodnych ale tym razem jestem pewna ze nic z tego i czekam na nast cykl...
Wiem ze chcesz miec kogokolwiek i bedziesz miala z calego serducha Ci tego zycze &&&&

anisiaj :-) no dobra to ja mojego podeślę do tej szkółki barcy
tylko nie w jakiejś tam wiśle dobra??????? :-D
kurde znowu mi tutaj cwaniakuje :rofl2:;-)

anisiaj to żart jakiś z tą laską :-p:cool: ?

Kinga, a kto wie czy stracony? Dzoanka tez tak mowi, bo mieli zakaz do badanek,ale moze wlasnie ten Wasz luz w tym cyklu zdziala cuda?

Bietka, no dobra. Mozesz swojego podeslac, pokopia razem, albo Twoj pokopie,a moja corka bedzie sie w nim kochac ;) z ta laska to nie zart ;) byla taka przeciez, co afera byla,ze inne sie w ogole modla o dziecko,a ona wybrzydza. Tak mi sie przypomnialo, kiedy zgadujemy co u mnie. Gwarantuje Wam,ze bez wzgledu na info od gina, z forum nie odejde ;p

Ostatnia edycja:
Anisiaj Michał 18 lat kończy 16 listopada,a imprezkę robimy 17 listopada.Na tort wymyśliłam wierne odwzorowanie wozu strażackiego.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam,ale czy chcesz żeby twój synek miał na imię Franek???Ja nie wiem z czego mi tak wychodzi,tak jakoś to czuję.Twój m to przystojny mężczyzna a ty też super wyglądasz,więc synek urodziwy będzie jak nic.Córcia pewnie też,zobaczysz za jakiś czas jaką płeć Bóg wybrał dla twojego dzidziusia.

Więc doradźcie mi dziewczynki co zamiast prezerwatyw włożyć do piórnika by ukryć pieniążki,a żeby było śmiesznie.Może takie malutkie cukiereczki w papierkach?

Ostatnia edycja:
aniolkowa, a moze to nie ja zasialam w Tobie ziarenko?;)

6mamo, tak my czekamy na Frania lub Zosie, niezmiennie. A impreza w dniu mojej wizyty, bede pamietac :) moze podwojne dno zrob w tym pudelku i na wierzch cos,czego nie lubi? Ja tak zrobilam bratu,brelok legii, ktorej nie znosi, udawal,ze sie cieszy, kazalam mu lepiej poszukac i byla kasa :)

Ostatnia edycja:
reklama
19 mowisz?:)

M cos ostatnio marudzi na Zosie, wiec pewnie jeszcze beda rozmowy,ale Frania nie zmienie za nic-za dobry patron,zeby z niego rezygnowac :) zreszta Zofia tez mocna, wierna i oddana byla, tylko duzo tych Zosiek, ale co tam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry