• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem i ja :/ lekko wkurzona :crazy: bo m wrócił z pracy i na wejściu mi oświadczył ,ze ma niespodziankę:eek: juz mi to było podejrzane. I wystrzelił mi z informacją ,że on dzis idzie na mecz. Niespodzianka super tylko chyba nie dla mnie. Ja mu ogolnie nie zabraniam ale nie lubię takch spontanów. Miałam na dziś zaplanowane prasowanie i zrobienie brownie. Wiem,ze rzadko sie trafia okazja aby mecz był w Gdańsku i fajnie ,ze mu się udało bilety dostać, ale kurcze lubię sie nastawic na takie rzeczy a nie dwie godz. przed wyjściem z domu. Obrobiłam dwójkę i już mam dosyć, Igor ogląda bajki a Borys nakarmiony lezy w bujaczku i robi odjazd ( ogólnie ogląda na wspólnej :-)) a mama na BB :-D jakos trzeba sobie radzic. Zmęczona jestem :-( i nic mi sie już nie chce :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bobo my jezdzimy czesto do PL i to z duza predkoscia po niemczech wiec nie mozna na nich oszczedzac ale cholera czemu one sa takie drogie :(
Masz juz wszystko przygotowane dla Juleczki ?
ale mam ochote na cos slodkiego...

aniolkowa ogolnie mam wszystko :) lozeczko czeka na zlozenie a wozek w sklepie na nas czeka :)
moge juz rodzic hihi:)
anaberku za facetami nie nadazysz:( jak maly usnie to tez sie poloz i odpocznij sobie Kochana :)

JUSTI82 my dopiero czekamy na staranki jeszcze ze dwa miesiace :( jestem po dwoch CC wiec ... sama jestem zalamana boje sie tego ze jezeli staloby sie to samo to bylo by ciezko bo teraz bedzie mnie czekala 3 CC :(

WIOLU no ja najchetniej juz teraz bym sie starala ale wiem ze to niebezpieczne chociaz nie mowie ze latwo sie powstrzymac:) teraz czekam na @@@ i jakos dojsc nie moze ostatnio mialam co 36 dni i chyba teraz tez sie tak zapowiada bo teraz jest juz 30 dzien cyklu:/ ja i te moje @@@ zawsze byly jakies dziwne:/

anaberko z facetami juz tak jest ze podnosza cisnienie jak nikt inny hehe.
Ja wlasnie mialam mala wymiane z m bo wkoncu zamowilam opony i mu mowie a on ze nawet go nie spytalam noz k*** to mu odburknelam ze moj samochod i moje opony i wrocil do swoich zajec tzn do gry w tysiaca na kurniku wrrrrr

ANIOLKOWA wiesz tak pomyslalam ze my to bedziemy mialy mala roznice miedzy brzuszkami bo jesli tobie sie uda w nastepnym cyklu a mi za dwa miesiace to roznica bedzie okol 2i pol a trzy miesiace:) musimy myslec pozytywnie:) tylko mnie nie pocieszaja moje cykle wlasnie ktore sa takie dlugie :/ dluzej bede musiala czekac:( damy rade nie:*

marka ja po poronieniu mialam tak pokrecone @ ze nie wiedzialam co i jak :( i jak sie staralismy to sikalam na testy owulacyjne i dzieki nim zaszlam bo tak to bym nie wiedziala kiedy mam owulacje przy takich cyklach

reklama
hihi ANIOLKOWA dobra jestes krotko i na temat hihihi:-D a fececi juz tak maja ja z moim tez sie nie kloce u nas jest zawsze wymiana zdan i pogladow a pozniej i tak kazdy ma swoje zdanie hihi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry