• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj ja ogladam, wiem,fajnie ,że poszedł tylko wiesz spadło to na mnie jak grom raptem musze się zajac dwójka dzieci gdzie jedno ma bunt 5latka a drugie nie zabardzo współpracuje bo by chciał byc na raczkach. Pozwoliłam sobie na kakao i juz mi przeszło. W piątek tez idzie ale na mecz ligowy, to znowu go nie bedzie. Lubię jak jest porostu jest mi łatwiej i raźniej.

Marta no musż eci powiedzieć,ze z Oliwerka twarda sztuka ale chociaż jest spokojny czy krzyczy ??

Kinguś ja zrobilam soie kako bo mi smutno :eek::happy:

Anaber przytulam ;*
Aniolkowa u nas tez sniegu brak ,nad czym ubolewam bo moje dzieci jeszcze troche i calkiem zapomna jak snieg wygalda
Bietka super ten spiworek
a ja bylam na spacerku..cukier zgubic,bo przed jedzeneim mialam wiekszy niz powinnam miec po jedzeniu...kurcze juz nie mam sily do niego :-(:-(
Martus a jak Oli ,dalej tak placze ?

reklama
Anisiaj cudowny mecz, ehhhhh nie lubię kiedy oni nawet nie walczą.

Anaber mój tez ma takie niespodzianki, ja mam stadion pod domem prawie i tez bywam stawiana przed faktem dokonanym.

Igor krzyczał 35 min :szok: Dałam mu espumisan i zasnął

Kupilam aspirator do dkurzacza i wiecie co? Odkurzacz szlag trafił, wczoraj spalilam turboszczotke a dziś odkurzacz padł na amen
jutro wydatek i zakup odkurzacza :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry