• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

marta dobranoc ;)

wrrr ale wsciekla jestem chcialam zaplacic za pakiet ipla world zeby ogladac sobie przyjaciolki cena podana jest w euro bo to dla uzytkownikow zagranicznych ale mozna zplacic tylko z polskiego konta takie rzeczy to tylko w tym dziwnym kraju sa mozliwe

reklama
jestem byłam przedtem zobaczyłam na grudniowki odpisałam i internet francowaty mnie rozłanczał A zadzwonil do orange znowu i powiedzieli mu ze widzą usterke nadajnika i mozemy mieć problem z zasięgiem:wściekła/y: a z reklamacji przyszla odpowiedź ze nie uwzględnią reklamacji ponieważ zasieg jest u nas dobry nie odnotowali u nas pogorszenia jak chcemy możemy zapłacić kare 950xł i zerwać umowe ciule jedne:angry: ide was znowu poczytać bo przedtem nie skończyłam:crazy:

Dzień dobry witam sie z inką i zaraz pędze do gina na ostatnią ciażową wizyte....:baffled:pół nocy nie spalam masakra jakas:crazy:zobacze co mi gin powie mam nadzieje że będe miala okazje z nim porozmawiać i powiedzieć mu wszystko co chce dam znać jak wróće miłego dnia u mnie bylo -5:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry