• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

witam z kawka ;*

ale mam lenia ze masakra a musze jechac na zakupy bo nie mam nic na obiad ale mysle ze dzis cos na szybko czyli spagetti
wiola &&&&&& za ostatnia wizyte

anisiaj musze kupic prezent dla 2 letniej dziewczynki a chce zeby to bylo cos edukacyjnego mozesz mi cos polecic, bede wdzieczna ;)
anaber przytulam i lece na g zobaczyc co sie wydarzylo...

MILEGO DNIA BABKI

reklama
Jestem po wizycie lekarz mi powiedział że jak sie będę denerwować to dostane po dupie:-D mówił żebym glupot w internecie nie czytała i mam sie uspokoić o porodzie nie myśleć bo będzie wszystko dobrze jutro ide na ostatnie badania we wtorek odbieram badania i ide na ostatnie ktg a w środe po 12 mam dzwonić do mojego gina i on mi sprawdzi rozpiske w szpitalu zobaczy która w kolejce jestem i powie mi czy mamy przyjechać w środe wieczór bo rano pójde jako pierwsza czy w czwartek np po 11 żebym na niego nie czekala i na kobiety kóre bedą w kolejce przedemną o rodzaju znieczulenia będzie decydowal anestezjolog ale gdybym bardzo byla zestresowana to mu powiem i coś mi na to zaradzi także troszke spokojniej ale niewiele musze przestać w kółko o tym myśleć i będzie dobrze ide na g zimno u mnie jak cholera:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry