Smerfetka*
Fanka BB :)
bobo u mnie pulpety chrzanowe byly wczoraj hehe i mam 2 porcyjki zamrozone, ja zawsze robie wiecej a pozniej mroze i gotowe na nastepny raz hehe . Ja jutro zrobie rybke smazona i surowke z kiszonej kapusty teraz wpadlam na ten pomysl 
ja siedze pod kocykiem spać mi sie chce ale zaraz ide do kuchni bo cały zlew garów mnie wola ja mam zupke ziemniaczaną i na drugie schabowe walne z surówką i ziemniakami a sobie fileta na parze z warzywami i będzie na cuda
sunia moja śpi na fotelu i chrapie nastka w przedszkolu a ja mam ostatnie dni ciszy w domku 2w1
mam nadzieje ze Julita rozdarta nie będzie
Bobo ja ma tak że czuje jagby nisko napierala mi ale nóżką albo rączką mam wrażenie że mi dołem wyjmie poprostu ostatnio mniej szaleje bo nie ma miejsca lekarz już kiedyś na usg mówił że siedzi pościskana wiec czuje bardziej przesuwania ale kopniaki jeszcze też jej sie zdarzają
mam nadzieje że będzie do nas zaglądała i nas nie zostawi
ciekawe jak tam Dzoanka i jej przeziębienie mam nadzieje że jej przechodzi:-) no masakra jak mi sie spać chce musze isć sie zabrać za jakąś robote bo oczy mi sie zamykają zajrze później