• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka leży sobie ale krótko potem wydaje krótkie tak jakby okrzyki cos w stylu jakby przypominAŁ ze tu jest a potem płacze ale jak go przzestawic kurcze ?
Anisiaj ja go cały czas tule, całuje aż sie krzywi he he i nawet daje mu cyca bo szuka

reklama
Staraj sie go nie klasc o tej 16-17 bo wtedy on jest zmeczony i zasypia na dobre. idz z nim na spacer kolo tej 13 i pospaceruj z nim do 15-16 to do 20 Ci wytrzyma i wtedy kapiel o 19 jesli tak robisz i jedzenie i spanie na noc. ja bym tak zrobila.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Borys tez tak mial kilka razy zasypial o 17 i spal po 4-5 godz. nic go nie ruszalo. az ka sie balam ze cos mu jest. pozniej mi wojowal do nocy.

Zrob tak przez kilka dni ale pilnuj godzin, wprowadzgo w taki rytm zobaczysz czy sobie to unormuje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem i ja , ogladalam film i zasnelam hihi. dzis znowu lapie dola, ta cholerna @ jeszcze nie przyszla , czemu robi mnie w konia i przychodzi kiedy chce odkad zaczelismy staranka ??

marta matko to nawet ja spie wiecej niz Olis :-)

aniolkowa jakas dziwna ta Twoja @.
ale mi sie spac zachcialo. wlasnie wygonilam m na zakupy :) dzis m robi kotlety mielone bo sam sie chwali ze robi pyszne do tego beda ziemnaczki pieczone i buraczki :)

kurde ja wychodzilam na takie spacery jak Borys mial 2-3tyg. ale to byl lipiec.

jak go cieplo opatulisz to mysle ze nic mu nie bedzie. swieze powietrze chyba jeszcze nikomu nie zaszkodzilo.

Bietka jakie jest Twoje zdanie?

reklama
Anaber ja tylko raz byłam na 1,5 g najdłużej ale chba nic mu nie powinno byc pediTRA MÓWIŁA ŻE ON JEST PRZENOSZONY I BARDZO SILNY. a KĄPIE GO O 19 STEJ SORY za błedy ale pisze jedna reką :eek:
Kinga ja teraz też mało śpie dziś spałam 3 g tylko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry