• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bietka powiem ci że jak na nia to sprawiała wraznie że nie boli ją nic wogóle ale ona jak mi mówila to mówila że ma cięcie wielkosci 5-7cm:szok: takie malutkie ja mam 12-15cm moze teraz mniej tną ja mam dużą blizne jak ma mniejszą to pewnie mniej ciągnie i łatwiej jest chodzić a fakt tego ze jest w szpitalu u tam tylko leży nie musi nic robić nie obciaża jej malutka cały czas śpi tylko ją karmi i przewija wiec ma fajnie,dzis jak do domu wróci to już będzie miała wiecej ruchu trzeba sie poschylać starsza córka na nią czeka zobaczymy jak jej to pójdzie ja będę miala znowu duze cięcie bo blizne starą mi wytną/Co do szpitala to chyba najlepszą renome w krk mial na Siemieradzkiego szpital tak mi koleżanka opowiadala ale ile pacjentek tyle opini mi szpital na ujsatku jak narazie wizualnie sie podoba i tyle co mialam styczność z personelem a jak wróce do domu to wam opisze dokładne wrażenia:-) Anisiaj-mam dzwonić do mojego lekarza w środe po 12 w poludnie i on mi grafik sprawdzi na którą mnie wpisali wtedy mi powie czy mam przyjechać do szpitala w środe wieczór czy w czwartek rano albo później niż na 8

reklama
Dziewczyny ogladalyscie na 2 o tej operacji w novum? Facet nie mial plemnikow, zrobili jakies zabiegi na jadrach, grzebali gdzies w kanalikach, gdzie kryja sie zalazki plemnikow. I jakos tak zadzialali,ze udalo sie zaplodnic komorke. Ogromna szansa dla wielu par, bo przeciez nie leczylo sie takich syt. Ciekawe tylko ile kosztuje taki zabieg...

Bobo njapierw mówila ze musi mieć cesarke bo po 1 naturalnym porodzie juz rodzić naturalnie wiecej nie chciała a poźniej doszly jej do tego hemoroidy i niby na te hemoroidy jej lekarz zlecil cesarke ale miala po znajomości zaltwionego lekarza który bez względu na to czy miala zalecenie czy nie zrobilby jej cesarke i dlatego miala jakieś malutkie cięcie bo jakoś specjalnie inaczej ciął.....cholera ją wie dokladnie,gdbyby było trzeba teściówka by wyskoczyla z 2000 żeby jej za cc zapłacić Anisiaj napewno nie malo taki zabieg kosztował ja też ogladam tvn jak codzień dobrze że medycyna idzie do przodu i pomagają ludziom tylko żeby jeszcze bylo stać ludzi na tą pomoc..

anaber, anisiaj może to początki przeziębienia, kurde mnie w zeszłym tygodniu tak głowa bolała, możeWas nie rozłoży- trzymać się dziewczyny

anaber a czemu Boryska bierze ??? a jak Igor, nic nie przynosi z przedszkola- w sensie chorób?

anisiaj - nie słyszałam o tym ale super, że takie możliwości są

bobo a jak tantum verde ?

wiolka na siemoradzkiego mi się nie podobało - sale - w zasadzie jedna wielka sala do porodów oddzielona zasłonkami, jak w PRL, za poród rodzinny 200 zł, znieczuklenie 300 zł - u mnie były osobne sale, wypasione, m był ze mną - nic nie płaciłam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry