• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem i ja, jakas padnieta po nocy.

Kingus, tule mocno :* w tym cyklu mecz meza co dwa dni, nie popuszczaj
ten szpital o ktorym pisalam ma swietnego urologa od ciezarnych, dlatego tez tak mi na nim zalezy

Anaberku, juz czytam :)

Przepraszam,ale wczoraj zasnelam nad telefonem i juz Wam nie odpisalam :(

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Justi-&&&&&&&&&&&&&&& za ciebie,mnie nogi nie puchną dlatego sobie buty kupilam tylko m mi je zakladał i ściągala a śmiechu było:-D Ja wyprawilam malą do przedszkola i zaraz na zakupy pedze u mnie ciemno nic nie widać normalnie jagby miala noc być zaraz :eek: w miare sie wyspalam jeszcze 3 dni i zobaczymy swoją córka:-) w końcu spakowałam sie do szpitala i malej rzeczy też wybralyśmy z Nastusią komplet dla Julity na czwartek (różowy) z czapeczką:laugh2::happy: jużbym chciała żeby był piątek żebym miala malutką z sobą i czekala na sobote na wyjscie do domu:sorry: siostra A wychodzi dziś do domu z małą mamy jeszcze jechać do domu żeby Nastka dziecko zobaczyla ciekawe jak ich córa zareaguje na nową lokatorke;-) miłego dnia

dzień dobry :-)

witam się z kawą ;-)

anaber
jak tak będziesz zmieniac avatarki to Cię przeoczę na forum i nie poznam :-D:-D:-D:-D:-D

kinga :* :-(

wiola a jak ona się czuje po cc - długo ją trzymali

anisiaj mnie też zdarzało się zasnąć nad BB ;-)
ja miałam swojego lekarza przy porodzie - płaciłam i nie żałuję
z położną byłam umówiona na czwartek(dogadać się) a w środę się zaczęło- jak mnie przyjęli była średnia położna - o 19 nowa zmiana - patrzę a wchodzi "moja" położna" takie miałam szczęście- ale lekarz przyjechał bez problemu (on od początku mówił że będzie i nie było innej opcji ) :-)
anisiaj u nas kiedyś taką renomę miał ujastek - ale teraz już się to chyba zmieniło- zobaczymy- wiolka tam bedzie rodzić
ja leżąc na patologii w "moim" szpitalu - powiedziałam sobie, że jeśli kiedyś będę w ciązy to będę TU rodzić i spełniło mi się :)

Ostatnia edycja:
Anisiaj mozesz na grupe wejsc z telefonu poprostu, wchodzisz w przegladarke od internetu i tam logujesz sie na stronie tak jak na lapku i piszesz. nie ma do grupy aplikacji tak jak tu na ogolnym to fakt. troche gorzej sie pisze ale da rade ja tak korzystam.

Bietka a tak mnie jakos nachodzi ostatnio na zmiany. od nastroju zalezy. :-) ja Ci dam nie poznam ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaberku wiem, zwykle tak wchodze,ale czesto nie moge sie tak zalogowac i wywala mnie z bb.

Bietka, no wlasnie, z tymi szpitalami to tak jest. Ja wole zaplacic za spokoj.

Wiolka, a kiedy idziesz do szpitala? Juz w srode?

Dziewczyny gdzie nasza Dzoanka???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry