• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aniolkowa lyzka herbaty, bez wody, same ziarna, dobrze pogryz

Bobo, w moim wymarzonym szpitalu nie ma wyjscia, bo bez ich szkoly rodzenia, a przede wszystkim bez ich poloznej mnie odesla. A w Warszawie jezdzic miedzy szpitalami np w szczycie to jakis kosmos, po 20 km odleglosci miedzy kazdym. Ten szpital ma taka renome,ze wszyscy chca tam rodzic,a cennik maja oficjalny na stronie. Bratowa m rodzila tam dwa razy ze swoja polozna i sie zachwycala.

Bobo ceny znieczulenia nie ma, wiec nie wiem. Polozna w tym szpitalu 1500, maz przy cesarce 200. Jak masz polozna, to zawsze czeka na Ciebie lozko, jak nie to jezdzisz szukasz, bo tam zawsze odsylaja. A ja chce tylko tam, bo to szpital polozniczy, maja same babskie i dzieciece oddzialy, a poziom wyposazenia z kosmosu. Gdybym wiedziala,ze mam luzna, spokojna ciaze, to mialabym to w d..., ale z moja budowa babskich narzadow, jedna nerka i chorym kregoslupem, nie bede ryzykowac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry