• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Co znalazlas? :)

Anaber dla mnie tez porazka, ale wiem jak u nas wyglada dojazd do szpitali i juz widze siebie jezdzaca od szpitala do szpitala w godzinach szczytu. w sumie polityka jest taka, nikt Cie nie zmusza,ale jak zaplacisz, to rodzisz tam, jak nie to np gnasz 20 km na Brodno gdzie syf, malaria i najwiekszy w Polsce odsetek nacinania krocza. W tym miescie to biznes, jak wszystko inne.

Dobranoc Bobus, pamietaj,ze we wtorek rodzisz ;)

anisiaj a ta herbate trzeba polknac czy nie ? ja nie chce sie wymadrzac ale wedlug mnie to powinnas byc w szpitalu gdzie jest tez lekarz od nerek tak dla wlasnego bezpieczenstwa
anaberku bede robila w srode bo bede jechala do kolezanki to sie z nia podziele bo u mnie to tylko ja jadam ciasta wiec szkoda mi zeby sie zmarnowalo

anaber mnie juz zaczyna meczyc m zebym jutro zrobila bo co mam sie stresowac do wtorku, wiem ze ma racje. Cholerka dziwna jestem bo wiem ze nic z tego a boje sie zobaczyc I kreske

Uciekam spac DOBRANOC :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry