• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bietka Igor mial lekko zapchany nosek ale nie jakos strasznie. slysze jak oddycha ze mu bulgocze. dalam sol zobaczymy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
bietka tantum verde nie jest zle :) a co najlepsze to poki co gardlo mnie nie boli:) mnie denerwuje to w szpitalu ze nawet jak chcesz zaplacic za znieczulenie to i tak go nie dosaniesz bo nie daja i juz i im nie przetlumaczysz. jest jeden szpital gdzie daja ale tam odslylaja jak nie maja miejsc a poza tym jak dla mnie to warunki tam nie bardzo.
martus Olis poprostu potrzebuje wiecej uwagi.

Bobo wiem ale zauważyłam że on płacze z nudów zeby zwrócic uwagę ale to jest męczące bo nie moge sie ruszyc teraz pisze jedna reka a druga go bujam w wózku juz dawno powoinien spac
Bietka od 2 w nocy nie śpi spał od 16-2 budzac sie na amu czytałam opinie ze chłopcy mało śpia

moj Igor nie spal w dzien tzn przy cycku tak i na spacerze i przesypial cale noce. za to Borys kilka drzemek w ciagu dnia i ma spacerze a w nocy co 2 godz. na karmienie.
Marta bo on sie wyspal od 16- 2 to masz 10 godz snu. przestawil sie. A na spacerach spi?

Bobo ale ja już byłam z nim i on wtedy też nie spał ona powiedziała że jest oki ale synek mojej koleżanki śpi jeszcze mniej muszę po prostu go bardziej przytrzymać w dzień żeby spał w nocy - co do znieczulenia to dasz radę bez ja dałam to Ty też zobaczysz nie jest tak źle myśl o małej i nie słuchaj co Ci inni gadają
Anaber tak na spacerze śpi jak zabity, do auchan go wzieliśmy na zakupy i cały czas spał

Bobo to zapytaj poprostu swojego lekarza on ci powie czy masz możliwość załtwienia cc jak tak bardzo je chcesz ma kolegów ginekologów nie ma teraz rzeczy niemożliwcyh ja az tak bardzo cc nie chce ale wiem że skoro peszek uważa że powinnam je mieć to ma powód do tego Marta tyle godzin nie śpi:szok: twój syn to fenonem nie slyszalam nigdy opini że chłopcy malo śpią :sorry: Bietka no wlaśnie w jednym szpitalu placisz żeby mieć a w drugim ci sie naleźy po prostu za darmo Taka jest pogoda ze teraz wszyscy chodza zakaterzeni u mnie Nastka od 3 tyg ma katar daje jej cały czas krople które są świetnie dla niej i dla doroslych i pomagają troszke a jak wraca z przedszkola to katar znów mega i tak sie kolo zamyka:eek: boli mnie kość w prawej ręce tak jakoś dziwnie jagbym tam korniki miala :szok::-Dchyba sie rozklądam na części pierwsze:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry