jestem i ja dopiero wróciłam do domku bo musiałam rano zawieść Igora do przedszkola,
anisiaj takiego czegoś nie widziałam, musiałabys zerknąc na stroną apartu czy yes moze będzie cos podobnego. Ja osobiście lubię bransoletki zbieram charmsy tylko tu musisz miec bransoletkę a nie sa tanie i ostanio znalazłam bransoletki
Lilou - Strona główna tez mam na nie straszną chęć ale powoli z okazji na okazję będę kompletować. Lilou jest na tyle fajne,ze jest robione dla Ciebie na zmówienie, w zalezności co lubisz czy srebro czy złoto wybiera się wzór a są różne i kolor sznureczka i w cenie masz grawer. Fajnie wygląda jak jest kilka kolorów sznureczka i na każdym wisi jakies cudeńko.Grawerują wszystko np. jesli chodzi o srebro to cena w granicy 100zl. za całość. Tylo zależy kto co lubi.Podpowiadam

tylko oczywiście bo ja nie lubię nosić nic na szyji.
bietka jeśli chodzi o kopniaki to kopie bardzo często wystrczy ,ze tylko usiąde albo sie poloże to brzuch mi faluje

i jak chodze tez czuję

jesli chodzi o liczenie to nie robie tego bo mi lekarz nie kazał, a Ty dostałaś takie zadanie??
Bobo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiolka ja nie iwem jak to jest z tą ospą mój Igor już dwa razy miał kontakz dziecmi jak była ospa i kurcze nic a tez chciałam aby załapaął aby był spokój, najgorsze,że moj M nie tez nie maiał więc pewnie bedzie tak ,ze zaalapią w naj mniej odpowiednim momencie
Dzoana no pataki wciągają to fakt a ja już mam wszedzie na kompie, na tel

więc gdzi esie nie rusze to pykam

jak @ nie ma to są szanse, szkoda,że dziś się nie udal siknąc, ja tak kiedyś na badania poszłam i w kolejce już stałam i dopiero się kapnełam ,ze nie mam moczu oddanego

i stawiam sobie kubek na kibelku i musze go ściągnąć aby otworzyć klapę i chyba działa.
szóstkowa mamo kurcze zawału bym dostała a ja jeszcze pływać nie potrafię i musze liczyć tylko na M.
Jeszcze apropo ospy jak bylam osttanio u rodzinnego lekarza to opowiedała mi taką sytuację,że kiedyś do szpitala zgłosiła sie babka w ciązy chyba około 30tc z wysypanym całym brzuchem słuchajcie tylko i wyłącznie brzuch. no i w sumie nie bardzo wiedzieli co jej jest tylko ją swędziało nie bolałao temp. nie miała, po pordzie się okazało,że to płód przechodził ospę bo jescze dziecko po porodzie miało krostki

także takie cuda jeszcze są.