• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anaber-nie słyszałam o tym a wszystkie szczepienia Nastce na czas zawsze robiłam zapytam mojego lekarza rodzinnego tylko u nas jest tak że takie wieksze dawki w jednej są dla niej nie bardzo wsakazane bpo ma te wady wrodzone ale zapytać nie zaszkodzi zobacze co mi lekarz powie i o to zimno zapytam bo kilka dni temu jej zeszło i znowu ma co pare dni wraca:wściekła/y: Marta-nie stresuj sie może akurat waszej kawalerki to nie dotyczy zobaczycie jak będziecie na miejscu:tak:

reklama
Anisiaj faktycznie jeśli ma się swoje złoto czy srebro taniej wychodzi zrobienie bo my tak robiliśmy nasze obrączki. Spodobał nam się jeden wzór z aparta i jubiler nam takie zrobił z naszego złota. Dużo taniej wyszło bo mieliśmy jedną obrączkę po tacie m a drugą kupiliśmy w lombardzie za 300zł a za przetopienie płaciliśmy ok. 400zł i tak wyszło nam dużo, dużo taniej
Wiolka najlepiej zadzwoń do Gina i się zapytaj o tą ospę moja koleżanka miał półpaśca tak jak mówi Anisiaj to nie jest nic fajnego.
Dzonka &&&&&&&&&&&&&&&&& ja tam wierzę że fasolinka
Bobo wszystko będzie dobrze tylko się nie zamartwiaj na zapas

Jak ja dziekuje Bogu że ja tej bety nie mierze bo chyba bym oszalała czekając na wynik nie denerwuj sie kobieto i mam nadzieje że ostatni raz tą bete mierzysz zebyś wiecej tego stersu nie przechodziła

Wiolka to na 100% była szczepionka przeci ospie więc chyba wszedzie wygląda tak samo, tak jak przeciw zółtaczce czy grypie. Ja narazie sie nie zgodzialma na to bo bym musiała zaplacić a ja na szczepieniu byłam z Igorkiem to był szczepiony na błonnica tężec i krztusieć przypominająca i poprostu wtedy zaproponowali mi jeszcze ta na ospę. powiedziąlam,ze musze pogadac z tatusiem Igorka ;-) bo nie bylam przygotowana aby wyskoczyć 200zł z portfela. wczesniej tez mi nikt nic nie mówił a szkoda, bo ja mial 3 lata to byl w przedszkolu i pewnie wtedy bym się zgodzila na zaszczepienie. a teraz mówią jak dziecko ma 5 lat i trzeba płacic.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber musimy podpisać odbiór bo jak się nie podpisze to jest kara albo mogą odstąpić od umowy. Ale jedzie z nami mój szwagier on jest projektantem domów i posprawdza z nami wszystko, no i dają taki protokół zdawczo- odbiorczy i tam się wypisuję wszystkie usterki ale jak coś będzie nie tak to gnojom nie popuszczę a już wiem że okna są porysowane bo tydzień temu tam byliśmy
Bobo dla Ciebie :

anisiaj ale ty sobie wybierasz jaki to ma być kolor złota czy żółty czy jasne złoto bo my też przetapialiśmy stare złoto na obrączki i ja decydowałam o kolorze obrączek tak samo jak o wadze Anaber-bo takto zarobią a za darmo to po co mieli mówić jeszcze byś skorzystała mendy jedne

reklama
anisiaj bo aby oddac zloto na zlom to sie nie oplaca chyba,ze jest taka możliwośc ,ze w zamian bedzies mogło wybrac z bialego złota. ale to jest niestety droższe :baffled: tak mi sie wydaje. Bo oni i tak z tego samego Ci nie zrobia , rozbrajają złoto jesli jest z jakiemiś kamieniami , waza obliczają jako złom i wtedy dopłacasz a zloto oni dają inne nie to co dałas.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry