• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Bobo-ty sie nie zadreczaj urosła urosła więc niczego sie już nie doszukuj :laugh2: Marta-na ciąże to chyba nie bardzo ja szukam alladynek ale dzinsowych z gumką w pasie tylko takich do kostek nie rybaczek rybaczki ciążowe zakupilam sobie dwa lata temu przez przypadek ale teraz sie przydadzą:-)

reklama
marta widzialam w C&A w pestce takie cos spodnie po 49zl chyba i maja szeroki pas takie jak ciazowki a poza tym w pestce zrobili dzial ciazowy pod schodami na dole i tam widzialam ze sa rozne rzeczy

marta te z materialu takie jak alladynki co je widac z daleka bo sa prawie w oknie wystawowym?
marta mysle ze te z allegro byly fajne ale je pod brzuszek trzebaby nosic

Ostatnia edycja:
Bobo wiesz co nie wiem czy mówimy o tych samych ale one były w C&A na wystawie na manekinie i one były za około 80 zł i nie opłacało się ich kupować a te z allegro są dużoooo tańsze i ładniejsze.

Ja mykam odebrać klucze - do później miłego popołudnia

dziewczynki sorki,ze tak sie Wam wtracę ale MartaSx kurcze kochana nie chce Cie namawiać ale uważaj na takie spodnie na allegro, one sa fajne jak ktoś jest szczupły ale nie w ciazy, abyś poźniej nie cierpiała ,ze wbijaja Ci sie w brzuszek bo to nie jest przyjemne naprawdę. Wiadomo jedne lubią nosić spodnie pod brzuszkiem a inne naciagane na brzuszek z pasem. A takie spodnie to niestety ale raczej ciążowymi nie są, czasami fakt można cos kupić fajnego i przyda sie w ciązy a tu jeszcze ten skład wiskoza i elastan to juz Ci moge gwarantowac,ze będziesz sie pocić bo to wszystko sztuczne dobrze byłoby gdyby była bawełna i jeszcze sie jakiejś grzybicy przez to nabawisz. a lato przed Tobą. Ja osobiście będę zamawiać te SPODNIE DRESOWE DRESY CIĄŻOWE ALLADYNKI 42 XL (2272014986) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dokadnie tak ja Anaber pisze, ja wolałam spodnie wysokie, takie z pasem na brzuch, niewygodnie mi było w takich pod brzuchem, bo brzuchol jak jest coraz większy, to spodnie upinają.

reklama
dziewczyny kochane, nie gniewajcie się, ale będę teraz do Was rzadziej zaglądać. Wasze wsparcie wiele dla mnie znaczy, ale potrzebuję czasu, żeby bez łez czytać o Waszych ciążach. Ja tu wrócę, na pewno, za dwa a może cztery tygodnie, ale nie chcę Wam "zabraniać" się cieszyć, a nie chcę też ciągle wyć o swoim cierpieniu. Wrócę z nowymi siłami, obiecuję, myślami i sercem jestem przy każdej z Was :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry