• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

wiolka-miałam robione ponieważ, moja teściowa ma wrodzoną wadę serca i mój gin zadecydował, że lepiej wykryć takie wady u maluszka wcześniej... nie nagrywałam na płyty CD
aaa na patologii byłam z powodu ciąży pozamacicznej i już się tam nie wybieram !!!!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiolka w poprzedniej ciazy mialam i nagrane wszystko na płytce, teraz miałam badanie takie dokładne w szpitalu na nfz i podjeliśmy decyzję z M ze nie bedziemy dodtakowo płacić bo akurat jak wypadał mi ten termin to bylo krucho z kasą i niemogłam sobie pozwolić. Takze teraz nie robiłam. Fajna pamiątka ale od momentu kiedy Igor sie urodził to ani razu tego nie oglądalismy :) hehhehee

Anaber-no właśnie zawsze jest za i przeciw wiadomo że gdybym kasy nie miała to sobie nie zrobie ale naszczęście w lecie mąż ma dużo pracy bo z jesienią to bywa różnie więc na jedo sobie pozwolimy a na tym usg wszystko widać dobrze nisamowicie boje sie żeby dziecko nie mialo rozszczepu kręgosłupa tak jak ma Nastka mam nadzieje że będzie ok

Jestem na chwilkę dziewczynki - mieszkanko odebrane oczywiście nie obyło się bez skaz bo tak :
- muszą poprawić w łazience tam gdzie ma być kibelek to zrobili na odpieprz a po drugiej stronie jest wklęsła dziura
- szyby są porysowane a ramy poobijane
- na balkonie przy płytkach na podeście nie ma sylikonu i jakby padał deszcz to byłby w domu zacieki
- i takie tam drobne poprawki ale wszystko napisałam na protokole że mają poprawić
Gdyby nie mój szwagier to byśmy tego nie wychwycili

Zjem obiadek i jadę do siostry wziąć od niej rzeczy ciążowe - ciekawe co ona tam mi zostawiła....

Anisiaj my tu będziemy czekać na Ciebie !

Wiolka gdybym miała kasę to myślę ,ze bym zrobiła aby jedno dziecko i drugie miało pamietkę ale doszłam do wniosku,z enie bede pożyczać bo nie lubie pożyczać pieniedzy, więc taką decyzję podjeliśmy. Myślę ze kazda matka sie boi bo ja tez czasem sobie myślę,ze moze lekarz czego nie zauważył ale to już tak jest. Trzeba myśleć pozytywnie i wszystko bedzie ok. a ja w poprzedniej ciazy robiłam to usg w 23 tc.

Jestem po pracy
MAM!!!!!!!
beta tydz temu prawie 16 tys a dzis 46 166,53
dobrze uroslo? nie roslo 66 % co 48 h?
Bobo, super gratuluję super bety:tak: A tak się zamartwiałaś
dziewczyny kochane, nie gniewajcie się, ale będę teraz do Was rzadziej zaglądać. Wasze wsparcie wiele dla mnie znaczy, ale potrzebuję czasu, żeby bez łez czytać o Waszych ciążach. Ja tu wrócę, na pewno, za dwa a może cztery tygodnie, ale nie chcę Wam "zabraniać" się cieszyć, a nie chcę też ciągle wyć o swoim cierpieniu. Wrócę z nowymi siłami, obiecuję, myślami i sercem jestem przy każdej z Was :*
Nie gniewamy się tylko smutno tu nam będzie bez Ciebie:-( Będziemy czekać na Ciebie:tak: Wróć jak wszystko sobie poukładasz i sie będziesz lepiej czuła.
Dzisiaj poczytałam trochę i to jest raczej niemożliwe, że przy mojej temperaturze jestem w ciąży. Bardziej prawdopodobne jest, że przez dupka okres mi sie przesunął i teraz się martwię o ile mi sie przesunął:-( Żałuję, że zdecydowałam sie na branie wspomagacza, teraz to sobie dopiero nabruździłam, no załamka po prostu.

reklama
ale mi sie spalo hihi ledwo podnioslam moj szanowny tylek z lozka hihi no ale zglodnialam wiec robie sobie jedzonko :)
bietka wg norm to 6 tydz :) a doladniej okaze sie w piatek na wizycie.
dzoanko poki nie ma @ to jest nadzieja pamietaj!!!!!
anisiaj czekamy na Ciebie Kochana i wrcaj jak bedziesz chciala i czula sie na silach :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry