• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Szostkowamamo-dziękuje mam taka nadzieje bo drugi raz bym tego nie zniosła nie wiemy jak to jest jak dziecko raczkuje i stawia pierwsze kroki chociaż zyjemy nadzieją że Nastka te pierwsze kroki kiedyś sama postawi:-)

Bobo, nie smieje się z Ciebie tylko tej fasolinki co mi zostawiła ślady na moich pazurkach:-D
Wiola, oczywiście, że Nastka kiedyś sama stanie na nogi, medycyna idzie naprzód, kto wie jakie osiągnięcia bedą za kilka lat. A poza tym rehabilitacja ma też wplyw na rozwój. Poza tym mimo, że chorą to macie cudowną córę, która jest źródłem radości. Na pewno będzie sie opiekowac swoją zdrową młodszą siostrą lub braciszkiem:tak:

Jestem jestem
Dzień pełen wrażeń ale mam m w domu jutro dopiero wyjeżdża
Muszę się pochwalić kupiłam sobie dziś spodnie ciążowe ale cena masakra
Anaber super te spodnie aladynki nie mam konta na allegro ale chyba poproszę koleżankę żeby mi zamówiła
Anisiaj czekamy tu na ciebie
Wiola trzeba myśleć pozytywnie żeby nie ściągnąć na siebie ................więc myśl pozytywnie
Bobo piękna beta

Mamy taka nadzieje chociaż czasami nawet nam sie zdarzaja chwile zwątpienia ale to tylko chwilowe jakoś trzeba z tym wszystkim żyć pozatym to w tym wszystkim my jesteśmy tylko obserwatorami bo Nastka jest w centrum tego wszystkiego niestety mam nadzeieje że drugie dziecko będzie zdrowe a jak będzie starsze to będzie wsparciem i pomagało Nastce

Hej Aga, jakie spodnie? Pochwal się:tak:
Wiola, w sprawie chwil zwątpienia to jestem ekspertka, mam je regularnie:-D Bedzie dobrze, kiedy będziesz miała jakieś konkretne badania, które wykluczą wady?

Dzoana-niby na nastepnej wizycie mielismy badania genetycznie jak byłam w I ciazy i stwierdzili ze nie jest to wada genetyczna w sensie od któregos z rodziców i takich dzieci rodzi jedeno na 1000 u nas sie tak trafiło mam tez kolezanke która miała wszystkie badania przed ciaza bo planowali i im tezsie urodził z takimi wadami jak nam Nastka z jednego roku sai lekarze tez przyczyny nie znali a teraz maja drugie dziecko zdrowe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry