• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dzoana kurde nie znam dupka i nie wiem jak on na Ciebie zadziałał, ale wierzę, że już się niecierpliwisz.
madlen to bobo miała piękną betę - a Ty jak się czujesz ???
wiolka - na pewno będzie wszystko OK.

kurcze mój Igor jakiś leniwy dzisiaj ... mało kopie, :-( zaczynam się martwić ...
ale mnie spanie ogarnęło.... od 16 do 18:30 :szok:

reklama
kurcze no ta @ mogłaby się rozkręcić, albo i nie... wiem, że takie zawieszenie jest najgorsze ...
no dzoana to prawda prawie końcówka :-)
wiem, jaką masz pracę i wiem, że musisz iść od razu na L4, ja do 21 tygodnia pracowałam i szybko zleciało... teraz mi się dłuży ...

bietka mialam na mysli bobo..a czemu twoj nick wpisalam to nie wiem :no:,cos mi sie pomylilo..:tak:
dzoana ja tez nie zanurzalam testow tylko siuralam na nie i nie 1szy mocz tylko pozniej..jak jest ciaza to test pokaze ;-)

Bietka, ja już mam tyle planów, że mi pewnie szybko zleci:-D Zrezta ta praca nie sprawia mi przyjemności, więc nie będę za nią tęsknić.
Madlen, no zdaję sobie z tego sprawę, więc domyslam się jak to sie skończy. Ale nie mam juz na to wplywu, więc pokornie czekam na rozwój wypadku. teraz po prostu bym chciala, żeby @ przyszla jak najszybciej, żeby mieć ja z glowy

dzoana ja nie chce ci oczu mydlic..wiec sorki,jesli cie zabolalo..ale wiem tez ,ze czasami testy pozytywne wychodza kilka dni po terminie @..mi akurat wychodzily przed @,no ale kazdy organizm jest inny ;-),wiec musisz cierpliwie <choc zdaje sobie sparwe,ze to trudne> czekac na rozwoj sytuacji..;-),a ja kochana jestem ztoba :tak:

Ja wiem dziewczyny, że chcecie dobrze, że trzymacie kciuki i jestem wdzięczna, ja zdaje sobie sprawę, że sa marne szanse. I nie licze na to, czekam na rozwój wypadków:-D

dzoana nie teraz to w nastepnym cyklu sie uda ;-)
bietka jak jem owoce i jogurty to jest OK,reszta laduje w wc..,ale sa czasami lepsze dni i jem normalnie..kazda ciaze mialam inna,ale ta to juz przebija wszystko :-D
moj mlody walczy z zebem,probuje go wyrwac....tylko jak widzi krew to robi sie blady :-D..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry