• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzoana-niby zazywanie kwasu foliowego przed ciążą pomaga zniwelować możliwość wad ale niekoniecznie bo znam i takie osoby które 4 misiące przed zajściem w ciąże brały kwas a dziecko z rozszczepem ale co zrobie poczekam do badań i będę prosiła Boga żeby było ok a za ciebie trzymam kciuki bo kochana @ nie ma:tak:

Wiola, na pewne sytuacje nie mamy wpływu, więc ciesz się kochana ciążą:tak:
Jak dostanę w końcu @ to będzie mi glupio sie przyznać, tak wszystkie wierzycie we mnie:zawstydzona/y: Ale już nic nie pisze, bo Bobo mnie pogoni:-D

Bobo, no właśnie, cosik sie nauczyłam, że Ty groźna kobietka jesteś hahaha
Wiola, raz miałam, ale wtedy owulka mi sie opóźniła o 10 dni, no i @ też. teraz mogła mi sie opóźnić przez dupka, tak wyczytałam u dr Google:-p
Nic to, co ma być to będzie. Jak do soboty nic nie wyleci to zrobie teściora według instrukcji Bobo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzoanko dr google ni jest wiarygodny a fasola ktora pozostawila slady na paznokciach tak hihi a plamisz jeszcze?
ide sie znow polozyc bo zmeczylam sie tym komputerem hhihi spiaca dzis jestem strasznie hihi
pozniej zajrze babeczki moje Kochane :)

Ostatnia edycja:
Bobo, no plamię, ale to widać tylko na papierze i podczas sprawdzania szyjki (nie wiem czy w ogóle powinnam to robić), wkladka pozostaje sucha i czysta. A czy to nie Ty czasem pytałaś sie dr Google o coś?

dzoana a ty robilas juz test ?..nie bede cie nakrecala,ale ja z cora tez mialam plamienia..takie brazowe,przypominaly koncowke @..,a moja niunia juz sobie rosla u mnei pod serduszkiem i wczoraj skonczyla 10 lat :-)
wioka zawsze trzeba wierzyc,ze bedzie dobrze...nadzieja umiera ostatnia ;-)
bietka gratki za bete :happy:

reklama
Hej Madlen, ja wiem, że mozna plamić, ale do tego mam niska tempke, a przy ciąży jest wyższa niż normalnie. Testy robilam dwa, oba były negatywne, ale jak mi Bobo powiedziala chyba źle je robilam, bo siuralam na nie i czekałam 5 minut na wynik. A okazuje się, że trzeba je zanurzyć i odczytać wynik po 10 minutach. Tak czy siak, miałabym nadzieje, gdyby nie tempka, troche zbija mnie z tropu i przygnębia. Zobacze, jak do soboty @ nie przyjdzie to zrobie znowu test

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry