• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Hello, jestem
Dzisiaj @ przyszla, jest ok, bo przynajmniej wiadomo na czym stoję, no i tempka prawde mówiła.
Miłego dzionka wszystkim zyczę
P.S> Bobo, za czarnowidztwo lanie Ci sie należy

reklama
Dzień dobry Dzoana-ale nas @ twoja w błąd wszystkie wprowadziła:no: Szostkowamamo-to faktycznie przykre wieści od rana współczuje Gosiulek-jak cie Bobo wyhaczy że jesteś to ci każe cały dzień tańczyć za tak długą nieobecność A gdzie sie Joweg podziewa Ide na zakupy bo core do przedszkola poslalam milego fdnia zajrze pozniej

Hello!!!Ja też już jestem.
Dzoana ale masz podłą porę do wstawania.A tak poza tym piękne pazurki,kiedy ja mogę swoje szpony do manicure wystawić?

U mnie dzień się smutno zaczął,mój M dostał wiadomość,że jego ojciec zmarł.
Kiedy będziesz miała ochotę, na razie ćwiczę na sobie, jak to wygląda.
Przykro mi z powodu Teścia:-( Mąż był bardzo związany z tatą?
Gosiulek, witaj, fajnie, że wpadłaś:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kochane :)
dzoanko a jednak glupia @ do Ciebie zawitala no nie :((((( a ja tak liczylam ze jej nie bedzie
6 mamo przykro mi :( wspolczuje
gosiulek witaj i nadrabiaj bo jest co hihi
wiolka jak sie corka czuje?
ja wstalam i tak stwierdzilam ze mnie wszystkie objawy ciazy opiscily :((( ja zwarriuje normalnie :(
milego dnia

reklama
Jestem i ja kobietki- jem śniadanko, ale dziś pospałam ....
Dzona nie zazdrosze takiej pory do wstawania
Bietka ja sobie kupiłam wczoraj czarny
Gosiulek fajnie że jesteś
Wiolka miłego
Bobo wstawaj hi hi hi - no to mnie ubiegłaś :rofl2: co do objawów to za dużo kochana o tym myślisz.... nie można tak bo się wykończysz! jesteś w ciaży i ciesz się
6mamo bardzo mi przykro
Aga ja też właśnie wcinam

A gdzie JOWEG ??? POKAŻ MI SIĘ TU :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry