D
Dzoana.a
Gość
Aneczko, zapomniałam napisać, wczoraj dotarł stanik. Jest śliczny, a miseczka na styk bym powiedziała. Nie wiem czy macie w ofercie wieksze miseczki, bo bym chyba wolała mniejszy obwód, ale ten sobie zostawie, bo jest ok.
Bobo, ale naprawdę jest ok, jak nie w tym to następnym razem. W końcu się doczekam
Ja się cieszę, że w końcu przylazła, bo martwiłam się, że bardzo się spóźni. A jest nowy cykl i nowa nadzieja. A obajwami się przestań przejmować, masz się cieszyć ciążą, a nie ciągle zamartwiać.
Marta, ja sobie też nie zazdroszcze, ale jeszcze tylko do czwartku do 10 rano i długi weekend!!! I będą staranka, bo tyle wolnego nie można zmarnować
Bobo, ale naprawdę jest ok, jak nie w tym to następnym razem. W końcu się doczekam
Ja się cieszę, że w końcu przylazła, bo martwiłam się, że bardzo się spóźni. A jest nowy cykl i nowa nadzieja. A obajwami się przestań przejmować, masz się cieszyć ciążą, a nie ciągle zamartwiać.Marta, ja sobie też nie zazdroszcze, ale jeszcze tylko do czwartku do 10 rano i długi weekend!!! I będą staranka, bo tyle wolnego nie można zmarnować

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Będziemy z Tobą i w kolejnym cyklu, do skutku!