• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aneczko, zapomniałam napisać, wczoraj dotarł stanik. Jest śliczny, a miseczka na styk bym powiedziała. Nie wiem czy macie w ofercie wieksze miseczki, bo bym chyba wolała mniejszy obwód, ale ten sobie zostawie, bo jest ok.
Bobo, ale naprawdę jest ok, jak nie w tym to następnym razem. W końcu się doczekam:tak: Ja się cieszę, że w końcu przylazła, bo martwiłam się, że bardzo się spóźni. A jest nowy cykl i nowa nadzieja. A obajwami się przestań przejmować, masz się cieszyć ciążą, a nie ciągle zamartwiać.

Marta, ja sobie też nie zazdroszcze, ale jeszcze tylko do czwartku do 10 rano i długi weekend!!! I będą staranka, bo tyle wolnego nie można zmarnować:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
bobo wariatko dopiero wstałaś, poczekaj chwilkę aż Cię zmuli ... ja też miałam "lepsze" dni, kiedy czułam się lepiej... a potem wracało ze zdwojoną siłą

marta ja mam czarny, granatowy i kremowy - fajne są, w granatowym chodzę non-stop

witaj joweg

Hej Dziewczynki! melduję się i zaraz zmykam, bo mam dzisiaj sporo pracy :baffled:
Bobo panikaro, Ty chyba musisz kopa od dzidziusia dostać żebyś uwierzyła ze wszystko jest ok! to że nie wymiotujesz itd to tylko się cieszyć! ja śmieci z kosza nie mogłam wyrzucić, bo mnie szarpało na każdy mniej przyjemny zapach. A jak musiałam sporzystać z publicznej toalety to wychodziłam całą czerwona i ze łzami w oczach:-)
Dzoana, trudno:crazy: Będziemy z Tobą i w kolejnym cyklu, do skutku!
6-mamo to niezbyt fajna wiadomość z samego rana, nie wiem jakie mieliście relacje z teściem, ale przykro mi z tego powodu
Ja właśnie wczoraj zastanawiałam się gdzie Joweg się podziewa!
Scotland, mój urwis mówi kiedyś do mnie: "mama, coś mi pokaże!" wziął moją rękę i ugryzł mnie w palec:-) łobuz w ogóle nie zrobił tego z premedytacją:-)
Miłego dzionka!!!!

ß-bede zagladac tylko rano do was , bo potem praca i remontujemy sie :D i jeszcze mam urodziny w niedziele i kurcze musze cos upiec :/ i przeprwadzka pomozecie hehehe??

bobo- nie wiem czy urlop dostane :/

Cześć Babeczki :)

podczytuję Was tylko, bo za dużo tu o ciąży, chyba sobie swój wątek założę :rofl2:

a tak na serio:

6mamo - współczuję :(

bobo
- nie świruj, to Ci nie da. za kilka dni masz wizytę to się dowiesz co i jak, poza tym masz piękną betę, więc świrujesz niepotrzebnie.

ja w następnej ciąży nie zrobię żadnej bety, a do gina pójdę na początku po dupka, a potem dopiero w 8 tygodniu - będzie mniej stresów i gdybania czy coś jest w pęcherzyku

dzoana - no to chyba dobrze,że małpa przyszła, wiesz na czym stoisz. mam nadzieję, że Wam się szybko uda, ja zacznę staranka najwcześniej w lipcu, więc nie czekaj na mnie ;P

gosiulku - witaj i jeszcze raz Ci dziękuję za wczorajszy uśmiech :) Dzisiaj odbieram książkę :)

wszystkim Wam życzę miłego dnia! ja ciągle czekam na krwawienie, mam nadzieję, że się zacznie, bo chcę uniknąć szpitala :(

MArtaSX- poki co zapieprz :) remotujemy juz zdrapalysmy z tesciowa tapety w kuchni lazience i stolowym i jadalni :D wiec mase roboty przed nami , taka padnieta jestem , i nie wiem co z urlopem bede dzis wiedziec :)

reklama
Anisiaj nie no nie zakładaj osobnego wątku :rofl2: My tu wszystkie jesteśmy z Tobą, życzę Ci dużo spokoju i odpoczynku i pełni sił
Joweg dacie radę co 3 głowy to nie jedna :) ale co z urlopem, nie chcą Ci go dać ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry