• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta - wiem kochana, żartuję, ale jak nawijacie 3 strony o pasach, a kolejne 5 o becie, to idzie się zdołować ;P
dlatego ponieważ sama wiem, jaka to wielka radość bycie w ciąży, to mniej piszę teraz, bo się nastrojem i tematem nie mogę wstrzelić :(

Ostatnia edycja:
reklama
Anisiaj, dobrze, że wpadasz czasem, mimo, że masz ciężki okres:tak: Ja tam nie rozmawiam o ciąży, kto wie czy nie poczekam na Ciebie;-)
Joweg, w końcu do nas dotarłaś. Nie cierpię remontów, więc rozumiem Ciebie doskonale:tak:

marta no kupiłam 3 - mam różne kolory koszulek, zresztą nie były drogie, ale tak jak mówi bobo zaczęłam chodzić w nich dopiero jakiś m-c, 2 m-c temu jak brzucholek podrósł ...

joweg cierpliwości w remoncie, jak to nie dostaniesz urlopu... ???

idę na spacerek z psinką - wpadnę do Was później :)

anaber pytałaś o psinkę... już lepiej - 5 dni jeszcze tabletki przciwzapalne, lekkie spacery i powoli mamy włączać jej intensywniejszy ruch. ja widzę poprawę i to najważniejsze :-)

Anisiaj no rozumiem Cię doskonale , my tu będziemy - pisz jak będziesz miała ochotę :tak: a te zmienne co mi zrobiłaś są super promotor powiedział że mam wziąć te w diagramie kwadratowym - dziękuję !

Anisiaj, zobaczymy jak będzie. Teraz jest ok, mam dość spinania się. Wczoraj z M stwierdzilismy jak się uda to się uda, a jak sie nie uda, to będziemy sobie żyli we dwoje:tak:

Wróciłam obeszłam sklepy bo chce coś Nastce kupić na urodziny i mam dylemat rzeczy są piękne tylko cholernie drogie znalazłam na nią piękne alladynki rybaczki i do tego tak pomyslałam żeby jej dokupić jakąś ładną bluzeczke taki już wiosenny zestaw by był ale widziałam też świetną sukeinke dzinsowa na szelkach i pod to jaką bluzeczke kupić sama już nmie wiem szukałam też ładnej letmniej sukienki ale na nią w rozmiarach ciężko znalęć jak już to kawałek szmaty za 70 zł który kompletnie mi sie nie podoba:crazy:Bobo-ty sie kobieto nie doszukuj znajdź sobie jakieś zajęcie i czas ci będzie leciał a nie bedziesz sie pierdołami zdręczała:tak: Anisiaj-kochana życze ci żeby wszystko ptrzebiegło tak jak ty sobie tego życzysz i oby szpitala sie udało uniknąć. Mała sie dobrze czuje dziś przyjedzie wczesniej z przedszkola więc bedziemy na rowerze urzedowały nic jej narazie nie dolegajestem dobrej myśli że ominie nas ta ospa

reklama
anisiaj, dzoana sunia miała stan zapalny w biodrze. Na szczęście nie dysplazja. Dostała 2 zastrzyki, tydzień bez biegania i teraz zaczynamy powoli wprowadzać spacerki bez smyczy

anisiaj jak tylko masz siłę wpadaj tu... nie będę pisała o psie i o kopniakach z anaber :rofl2::rofl2::rofl2:

wiola ubranka dla dzieci są w cenie ubrań dla dorosłych a niektóre droższe - :szok:po prostu porażka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry