gosiulek73
mama K&K&A
Anisiaj a Ty robiłas jakieś badania typu toxoplazmoza,cytomegalia,zespół antyfosfolipidowy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrze ze jest poprawa niech szybko psinka zdrowieje. Ja sie ostatnio za glowe zlapalam jak znajomi musieli zaplacic ponad £500anisiaj, dzoana sunia miała stan zapalny w biodrze. Na szczęście nie dysplazja. Dostała 2 zastrzyki, tydzień bez biegania i teraz zaczynamy powoli wprowadzać spacerki bez smyczy
za operacje ich kota bo potracil go samochod, a nie zdazyli wykupic ubezpieczenia za £6 na miesiaccwaniak maly:-), u mnie to byla tylko moja wina bo jak dziecko glodne i daje cos co lubi to trzeba pilnowac paluchow:-), pare miesiecy temu ugryzla mnie corka kolezanki a dawalam jej chlebek z jajecznica glodomory malo im bylo to chcialy wszamac troche palcaHej Dziewczynki! melduję się i zaraz zmykam, bo mam dzisiaj sporo pracy
Scotland, mój urwis mówi kiedyś do mnie: "mama, coś mi pokaże!" wziął moją rękę i ugryzł mnie w palec:-) łobuz w ogóle nie zrobił tego z premedytacją:-)

Dziendobry, wczesnie wstajeszWitajcie Dziewczynki
Nie było mnie trochę.Nie nadrobię wszystkiego wybaczcie choć co nieco poczytałam.
Miłego dnia![]()

Wspolczuje a jak to zniosl maz i dzieci?U mnie dzień się smutno zaczął,mój M dostał wiadomość,że jego ojciec zmarł.

A z naszym kotem to jest tak, że jej jest tym wygodniej im bardziej nam przeszkadza. Uwielbia się wtulac w moje włosy i wtedy włącza się jej ślinotok, z nikim tak nie mam, może pachnę jak jej ulubione przysmaki
A spać uwielbia na plecach M, mimo, że skubana ma piękne legowisko (spała tam może z 10 razy, jak M ją tam wkładał), no i następnego dnia M jest połamany, a ona wspaniały humor