• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

aniasiaj w sumie to sama nie wiem :no: jakoś taki dołek, nie mam nastroju, nic mi sie nie chce, najlepiej to jakbym sie polożyła pod kocyk przykryla po uszy i bym nie wychodziła na ale troche obowiazków czeka wiec musze ruszyc tyłek.

reklama
Kobietki co wy dziś takie bez humorku pogoda na was działa?Ja dziś miałam wene na sprzatnie wypucowałam calutką góre dół ogarnęłam 2 prania zrobiłam obiad też i nogi mi w tyłek wchodzą:oo: zaraz sobie dychne chwile dziś Nastka wraca na 14 z przedszkola więc za długiego odpocnie na rower zzynku mieć nie będę i jak sie nie rozpada to mnie na rower znowu wyciągnie pasowałaby mi jutro pogoda bo bym trawnik skosiła bo zaniedługo do ogródka nie wejde

Hej kobitki!!

Wpadam jak zwykle na chwile!! Chciałam Was wszystkie pozdrowić i ucałować!! ;-)

Anisiaj :*:*:*:*
Szórstkowa mamo wyraz współczucia!!
Dzoana jesteśmy z Tobą w kolejnym cyklu!! ;-)
Bobo powodzenia na wizycie!! Będzie dobrze- nie panikuj!! ;-)

Marta, Wiolka, Bietka, Anaber, Aneczka, Madlen, Justi, Joweg, gosiulek, Scoti, Aga i w/w dziewczynki pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia!!

No ja sie położyłam i usnełam ale po 30 min obudziłam się i czułam się nie ciekawie kurcze chyba coś mi staneło na żolądku bo wymiotowałam i mam biegunkę żolądek mnie boli, zrobiłam sobie herbate miętowa ale słabo się czuję. Zjadlam w sumie dziś tylko bułkę z serem bo nie miałam ochoty na nic innego. Jutro mam wizytę około 12 zobacze jak będe sie kiepsko czuła do wieczora to pojade do szpitala. mam nadzieję, ze to nie jakies zatrucie ciążowe:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry