• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dżonana nie czytałam ... próbowałam Was doczytać ale nie jestem w stanie ..

Super że pasuje !!! mówię Ci będziesz z niego zadowolona .. ja nie umiem już nawet kupić innego stanika :)

Amela mi robi demolkę totalną a jeszcze szukam sponsorów na zlot tuningowy i kurcze większość odmawia ehhhh ale udało mi się zacząć negocjacje w kwestii statuetek .. może uda się dobrze zjechać z ceny :D

bobo - kochana, odpocznij, nic nie dadzą lęki i strachy

dżoana - kot wyspany, to kot szczęśliwy, co tam człowiek ;) pokaż mi kota, który śpi na kupionym posłaniu hłe hłe hłe ;P na grupie zdjęcia moich "dzieci" :)

aneczko- czy można u Ciebie zamówić coś jakby kuferek, pudełko z aniołkiem (tylko nie tym Rafaela ;))? chciałabym mieć coś osobistego, do czego schowam pamiątki po tej ciąży, ale nie coś z sieciówki, tylko takiego od serca.dobrze zapłacę ;P

Aneczka, to trzymam kciukasy za pomyślne negocjacje&&&&&&&&&&&&&
Anisiaj, zwierzaki obłędne. Ja zmykam na razie, bo kierownictwo ciągle sie kręci

bobo - kochana, odpocznij, nic nie dadzą lęki i strachy

dżoana - kot wyspany, to kot szczęśliwy, co tam człowiek ;) pokaż mi kota, który śpi na kupionym posłaniu hłe hłe hłe ;P na grupie zdjęcia moich "dzieci" :)

aneczko- czy można u Ciebie zamówić coś jakby kuferek, pudełko z aniołkiem (tylko nie tym Rafaela ;))? chciałabym mieć coś osobistego, do czego schowam pamiątki po tej ciąży, ale nie coś z sieciówki, tylko takiego od serca.dobrze zapłacę ;P
jasne będę zaszczycona takim zamówieniem...
mogę nawet w wieczku wkleić jakiś wiersz lub cytat albo Twoją osobistą myśl i zalakierować
jak skończę katalog robić to na pw Tobie wyślę i sobie wybierzesz :)

zapomniałam dodać, że to nie wyrażenie "dobrze zapłacę " mnie przekonało hehehehe
Aneczka, to trzymam kciukasy za pomyślne negocjacje&&&&&&&&&&&&&
Anisiaj, zwierzaki obłędne. Ja zmykam na razie, bo kierownictwo ciągle sie kręci
dzięki :)
wieczorem będę kontaktować się z czasopismami ehhh chłopaki z klubu wiszą mi za to dobry obiad :P

Ostatnia edycja:
wpadam tylko przywitac sie z wami i juz znikam :sorry:
mam troche roboty teraz,a pozniej spotkanie z polozna,M.dzisiaj w domu,to nie wiem czy dopcham sie do kompa..
nie czytalam,sorki ale nie mam czasu :sorry:
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna i zycze milego dnia ;-)
dzoana widze,ze @ przylazla ,f....:angry:,&&&&&&&&&&&&&&&&&& za kolejny cykl,wkoncu sie uda..musi !!!!!

witam

ja wczoraj przepadłam z tym prasowaniem do 23:30 :baffled: ale skończyłam wszystko, najgorsze,że dziś już wyprałam dwie praliki i na nowo mi się nazbiera buuuuuuuuu

nie czytałąm bo nie mam dziś siły i nastroju jakoś tak mi dziwnie :-(

dlatego tylko pozdrawiam wszystkie i nie będę zanudzać, zmykam paaaaaa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry