• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzoana - u nas jest takie samo nastawienie plus aktualnie żal, no ale to nic dziwnego. Na szczęście nie jesteśmy parą, która ma cel: szczęście=dziecko. Mamy super więź i to Piotrek jest dla mnie najważniejszy, a wszystko inne może z tej miłości wynikać. Pamiętam jak na kursie przedmałżeńskim babka mówiła, że to kobieta i mężczyzna są bazą, nie dziecko. że to oni stanowią podstawę trójkąta, dziecko jest na jego wierzchołku, ale bez dobrej podstawy nic z tego nie będzie. I tego się trzeba trzymać. I jeszcze coś "mojego" - my mamy psa i jest na kogo przelać miłość ;) więc póki co jesteśmy taką nowoczesną parą 2 plus pies :)

Anisiaj piękne słowa !!! To bardzo dobrze że macię taką super więź to jest bardzo ważne... u mnie w małżeństwie różnie bywa... ale czy stanowimy dobrą podstawę, nie wiem a głównie przez to że m jest porywczy
WIolka mi też ten pierwszy zestaw się bardzo podoba, no to jest szok zeby za takie ciuszki tyle kasy chcieli - masakra

Ja zaraz idę też do sklepu - osiedlowego hi hi hi po pyrki i kapustę

Bietka-no ceny ubrań to jest po prostu szaleństwo tymbardziej że te ubrania są na krótko ja mam worek ubrań po małej które założyła pare razy ale sie już nie mieści i spakowałam do worka:confused2: Dzoana-mi tez bardziej do gustu przypadł ten zestaw z alladynkami sa piekne gdyby były na mnie to sama bym w nich chodziła i do tego bluzeczka bardziej praktyczne znowu sukienke musze miec dla niej najlepiej materiałowa i szeroka zeby ja nie gniotła :sorry:

reklama
bietka - nasza mała też jest dla nas jak dziecko :) Piotrek się śmieje, że jej teraz współczuje, że ja ją zamęczę, bo na kogoś muszę przelać te uczucia ;) szkoda mi jej bardzo, bo widać jak chłonie teraz nasze emocje i jest taka smutna i bardzo się rzuca przez sen, jak nigdy :(

trzymam kciuki za Twoją psinkę, super, że to nie dysplazja,nasza miała rok temu zerwane wiązadło i teraz po wysiłku jej się odnawia, ale ja tak panikowałam, że będzie dysplazja, jak matka wariatka ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry