reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka przewijak tez jej sie juz znudzil heeh. ale raczki jej sie nie znudzily , niestety wyrodna matka nie bierze na raczki i teraz julcia lezy na sofie hehe:)
no 2kg ale brzuchol taki obwisly i w ogole. mam jeszcze kg sprzed ciazy do zrzucenia wiec bede miala co zrzucac hihi:)
a Ty dzis tez sama na wieczor? ja sama dzis kapie mala :szok: ciekawe jak mi pojdzie hehe

bobo sama :) hehehe daj znać jak Ci pójdzie kąpiel, mój ma adhd w wodzie i szaleje, więc powódź gwarantowana :)
Igi aktualnie piszczy ze szczęścia na macie bo widzi psa :) rozkoszny widok:happy:

mam w głowie te laski z pracy m, po 5 kieliszkach wina, które kleją się do facetów, te asystentki, sekretarki, księgowe............. które nagle okazuje się że palą papierosy (jeden dzień w roku) by wyjść na dymka z kolegą z pracy i poflirtować - :baffled:

anaber
- czemu mnie nie poprawiłaś ???? hehehe dodałaś piosenkę tomasza żółtko- a ja myslałam że to mateusz ziółko- i piszę Ci o mam talent :-D
więc dla Ciebie mateusz ziółko
http://www.youtube.com/watch?v=5jXBwclu7Po

Ostatnia edycja:
no jaka ladna pioseneczka :)
pora kapieli to moja mycha zasnela :(
przyjdzie polozna za tydzien w czwartek po swietach ma przyjsc. ona grzeczna siedzi chwile i idzie. nic mi nie wymysla ogolnie jest ok

Ostatnia edycja:
no właśnie.... te "koleżanki" - mój nie pali ale wychodzi jak mu gorąco z kolegami :sorry2: cholera jeszcze schudł 12 kg, kupił sobie nowy garnitur , mam być podejrzliwa ??? :-D
naprawdę dobrze wygladał i pachniał jak wychodził :happy2:

bobonie budź jej, jak wstanie to ją wykąpiesz

Ostatnia edycja:
reklama
moj m ma w pracy samych kolesi wiec tu jestem spokojna :) no ale wokolo jest pelno sklepow gdzie laski sa. jedna z orange sobie go upodobala hehe ale jak ja zobaczylam to wiem ze moge spac spokojnie haha
bietka za godzine ma karmienie wiec i tak bede musiala ja obudzic a poza tym nie spi twardo tylko co chwila oczka sobie otwiera. mam nadzieje ze po kapieli i butli pojdzie ladnie spac :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry