Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wizyte mialam tydzien temu, wiec nawet nie mam pewnosci,ze zrobi mi usg, choc mysle,ze jak powiem czemu przyszlam, to zrobi. O plec nie bede pytac, bo nie chce,zeby m pomyslal,ze sciemnialam,zeby poznac plec.
bobo pisałam Ci że po cc chyba z 10-12 tyg do pasa, po naturalnym gin mi pozwolił go nosić po 6-7 tyg. musisz zapytać położną- żeby sobie krzywdy nie zrobić.... :-(
a księżniczka Julia nie śpi ???? czeka na tatę
anisiaj - wiesz ja mam chyba zbyt niską samoocenę, choć... nie wiem. Zdaję sobie sprawę z tego że zostało mi po 2 ciążach małe co nie co... ale wiem że nie tylko to się liczy. A mój m Małaszyńskim nie jest ale nadrabia osobowością ;-)
marta- wyglądasz OK, dojdziesz do siebie po porodzie -spokojnie... pokaż bujaczek
Bietka, ja nie chcialam Twojego m obrazac. Mowie z doswiadczenia, bo moj tez narzeka,ze nie swirujemy itp a ja z bolem brzucha i wzdeciami wprost marze o seksie. Za to on jest w swojej ocenie boski i powalajacy
Dziewczynki zmykam na rodzinke.pl, milego wieczorku!