reklama

Nasze sprawy...

to pijemy kawulca :-)
tylko ja z Pyska na rekach...cos jeczace to moje dziecko dzisiaj...chyba ma jakis skok rozwojowy..miesiac minal i zaczyna fikac :-D
patrzy na mnie i takie miny lapie,ze :szok::-D
kupilam jej nowa zabawke do lozeczka ,ciekawe jak zareaguje ;-)

reklama
Madlen a kakao z pianką dałoby radę zrobić?;-)
Dzonka zapomniałam dopisać,że zawieszka jest bardzo ładna.
Scoti karmiąca mama jest rozgrzeszona tak samo jak ciężaróweczka.Wszelakiej maści słodkości i pyszne jedzonko nie pójdzie w bioderka tylko dla maluszka!!!:tak::-)
Anisiaj mamusia kangurek zawsze wygląda pięknie,nawet jakby jej wulkan wyrósł na nosku!!!A dziś za zdrówko twoje i F lub Z i innych naszych choruszek zaraz upiekę pleśniaka i zjem połowę sama-NA ZDROWIE!!!

A odnośnie szczepionek 6w1 to ja nigdy takowych nie kupowałam i nie kupię,jak dla mnie zbyt duże obciążenie dla małego organizmu,ale każda mama robi tak jak uważa za najlepsze.

6mamo, bobo - no to teraz już czuję się jak bogini :-D:-D:-D:-D

6mamo - pleśniak, mrauuuuu, poproszę o kawałek :-) kochana, wybacz, że do tabletek nie dołożyłam listu, ale strasznie się spieszyłam. doszły już? bierze się jedną dziennie, od staranek do 12 tyg, dużo tego tam nie było, ale zawsze coś. może przyniosą Ci szczęście :)

martwię się o Aniołkową, ciekawe jak sobie radzi nasza kochana....

dziewczynki, a jak to jest ze szczepieniem dziecka na wzw b po narodzinach, czy to prawda, że jak się chce miec szczepionkę bez rtęci, to trzeba ją samemu kupic i zgłosic to przed porodem, bo inaczej szpital podaje te refundowane z rtęcią?

martuś, pociągająca jak talala ;)

bobo, ale to musi byc piżama party, bo ja też chcę wpaść ;)

pizamki_blox.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry