• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Aga to mi sie ksiazka trafiła w bład ludzi wprowadzaja:wściekła/y:tak mi sie wydawało ze 6 latki z reguly nie ucza sie mnożyć ale spróbujemy zobaczymy co nam z tego wyjdzie :confused:ogólnie chce jej sie uczyć wiec korzystam miała czas kiedy wogóle jej sie nie chciało ale przez zabawe nauczylam ja sie podpisywać i jakoś poszło:-D kochane uciekam mała przewinac i ubrac bo zaraz A bedzie zajrze później jak wrócimy od lekarza:happy2:

reklama
Jestem,
byłam u nich w domu godzinę, najpierw siedziałam z babcią dzieci czyli mamą mamy, później rodzice przyszli, jakieś 10 minut się spóźnili i jeszcze później doszła siostra tej mamy więc miałam niezłą komisję :P
Rodzice tych bliźniaczek są bardzo młodzi albo tak wyglądają, dałabym im na oko ze 26 lat ale z rozmowy o dzieciach to zieloni jeszcze i jak zadawali mi pytania to stwierdzili że mogą się ode mnie wiele nauczyć :) Wychodzi na to że dla nich jestem matka weteranka skoro mam takie duże dzieci i to parkę....
Mówili że jeszcze dziś mają jakieś tam wizyty i niby wieczorem dziś mają dać znać i wtedy wybrana osoba jutro przyjeżdża i jest w domu z tatą dzieci a w poniedziałek z mamą dzieci i od wtorku już samodzielnie.
Stawka 10 zł za godzinę 6 godzin dziennie.

Trochę to jest na zadupiu, ja mieszkam w samym centrum a oni na obrzeżach i trzeba jechac tramwajem, autobusem i z buta, na bilety wydałam 12 zł.... Osiedle strzeżone, ogrodzone, cisza i spokój, jedna biedronka w poblizu :)

reklama
anisiaj też uważam że trochę mało, ja zaproponowałam 15 zł za godzinę ale powiedzieli że nie dadzą rady i czy rezygnuję w takim razie.... więc powiedziałam że na początek mogłoby być i zobaczylibyśmy jak nam się układa współpraca...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry