• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

jestem i ja :-)

przepraszam ale dzis bylam w mojej pracy negocjowac lepsze warunki. poszlo jako tako cos tam osiagnelam ale nie to co chcialam. ale zawsze lepsze to niz nic. pozniej obiad, tescie wpadli na godzinke i tak zlecialo.

watek zaloze jak bedziecie mnie tak klapsowac zobaczycie :-P

reklama
evel, powiem Ci, że moim zdaniem to strasznie mało, tym bardziej, że dzieci małe, zaraz zaczną chodzić (10 miesięcy mają tak?) i Ci oczu wokół głowy zabraknie. a powiedzieli czego jeszcze oczekują? masz im gotować dla dzieci, prasować ich ciuszki?

anaber, teraz to się grupy zakłada, nie wątki ;)

jadę na zakupy, buzka!

evel kurcze mało, ale spróbować możesz... znajomi płacą 1900-2100 miesięcznie zależy jak święta i dni wolne wypadają... 15 to byłaby chyba lepsza opcja, ale jak chcesz idź popracuj i szukaj, wiedzą już że nie do końca Ci pasują warunki więc niech liczą się z tym że jak lepszą kasę dostaniesz to odejdziesz

anaber
ja nie wiem.... ja chyba mam focha :-D:elvis: albo się z nami pisze i się jest albo nie ....:-D:-D:-D:rolleyes:

scoti czy Ty słodzisz owsiankę ???????? cały dzień mam sensację żołądkowe co zjem lub wypiję- wizyta w WC, w desperacji, głodna wyskoczyłam do sklepu ... kupiłam płatki owsiane - ugotowałam na mleku ( wiem powinnam na wodzie:-() i jem, ale musiałam dodać odrobineczkę cukru....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry