• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Nie wiem co mam im powiedzieć jak zadzwonią... Zadzwoniłam do M i powiedział to co Wy że 10 zł to mało jak za dwoje dzieci i że za sam dojazd, dopłatę do przedszkola Amelki i Wiktora obiady zapłacę z 500 zł i zostanie mi tylko 700 i że to nie ma sensu... Chyba powiem im że za mało kasy jednak..

reklama
evel bardzo malo jak za dwoje dzieci plus gotowanie. ja bym na takie cs nie poszla szczegolnie ze dojazdy beda duzo kosztowac. poszukaj moze znajdze sie dziecko do opieki co do domu Ci przywioza?

Jesteśmy w końcu po lekarzu nasza pani pediatra bardzo miła konkretna i dobra lekarka tylko taka rozlazła byliśmy chyba 40 minut w gabinecie:szok: Nastka ma lekkie zapalenie oskrzeli dobrze ze jej podawałam w domu leki bo pewnie by znowu miała zapalenie pluc:dry:Julita ma mega katar ale naszczescie nic wiecej i kaszel ale niegrozny w przyszłym tyg mamy szczepienie odwiedzilismy juz apteke i mamy pełno kropli syrop i jutro do odebrania krople do inhalatora bo dzis nie było:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry