• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Oliś po kąpaniu dosrał fachę i wyjątkowo zasnął :szok:

Bietka powiedz mi jak karmisz Igora to chce częściej jeść niż powinien? Bo chodzi mi o to że Oli ( tak wyczytałam na pudełku mleczka) powinien teraz jeść 120m co 4 godziny i wypada 6 karmień w ciągu doby a od 3 dni w nocy się budzi co 3 g i je 120ml i muszę mu dać bo jest głodny

Ostatnia edycja:
Anisiaj smacznego ;-)
Gosiulek ten link co podałaś z tą witaminą to zamówiliśmy 4 paczki u niego faktycznie było 45 kapsułek ;-)
Aga ja wyczytałam bo na bebiku jest napisane ze 6 karmień na dobe czyli wychodzi co 4 godziny a do miesiąca jadł 90ml co 3 godziny. Pediatra też mówiła że na modyfikowanym dobrze jest jak raz w ciągu dnia ma dłuższą przerwę no i do tej pory miał w nocy 6 godzin przerwy ale od jakigoś czasu je co 3g w nocy a w dzień co 4
Bobo dobrej nocy

Ostatnia edycja:
Bietka a ty z tym żołądkiem to coś zjadłaś czy dopadła cie jakaś grypa żołądkowa bo podbno coś znowu w powietrzu? zdrówka:tak: Marta widocznie nie pojada jak budzi sie na karmienie co 3 godziny ja jak miałam Nastke małą to ona w wieku 4 miesięcy miała mleko zaczęszczane musiałam zagęszczać bo nie pojadała i dawałam jej wtedy gerbery i kaszke łyżeczką taką gęstą bo żarłoczek z niej był:-) Bobo to teraz szukaj dziecku rozrywke na noc żeby sie córcia nie nudziła:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry