• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta Kuba je od początku po 120 co trzy godziny a czasem nawet trzeba mu dać po 1,5 godzinie jeszcze 60 bo ma mało ale to tylko wieczorem tak ma i potem spi do 3 lub 4 w nocy i znowu 120 co 3 godz, widocznie Oli potrzebuje więcej zjeść

Bobo dobranoc:)

wiolka nie wiem co mi się stało, nic nie jadłam, rano normalnie zrobiłam kawę, ze świeżym mlekiem i zaczęło się:-( Igorek to miał i kładłam go na brzuszku, ale jak pamiętasz on nie za bardzo lubił- więc leżał tylko w dzień po 20-30 min i to z wielkimi problemami, ale ja byłam nieustępliwa bo się wystraszyłam tej przepukliny, po 2 m-cach nie było po niej śladu. Nie spał nigdy na brzuchu, myślę że układaj ją coraz częściej na brzuszku i jej minie,a skonsultować możesz...

marta Igor nie chciał jeść, sama mu pilnowałam godzin, jadł co 4 godz po 100 ml czasem mniej, heheheh teraz nawet je mniej niż Oli, bo po 80-120 ml, w sylwestra wypił tylko 180. Ja gdzieś czytałam że butelką też karmi się na żądanie, więc może Oli ma teraz okres intensywnego wzrostu i potrzebuje więcej jeść, jak jest głodny daj mu i już i nie przejmuj się normami na opakowaniu (bo sfisiujesz jak ja) i godzinami - on sam wie ile mu trzeba :-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby się udało zaopiekować jakimś maluszkiem ;-)

anisiaj super zakupki, zdaj nam jutro relacje jak się spało

dobranoc koteczki :*

dobranoc babeczki ja tez ide jak was nie ma Bietka kuruj sie kochana :-) będę ją kładla tylko chyba ją za ręce będętrzymać bo ostatnio obczaiła że można z brzucha na plecy sie obracać i sie przewraca :-D

reklama
Jestem bylismy na malych zakupach. Zaraz lece wad nadrobic tylko odpowiem na pytanie Bietki.

Ja jem troche kulturystyczne sniadanie gotujemy platki owsiane na wodzie plus gotowane bialka jaj ja 3 moj M 8 (zoltka wyrzucamy) Mi smakuje to polaczenie tylko troche trwa gotowanie i obieranie jajek. Wczesniej jadlam platki gotowane na mleku do tego banan i garsc orzechow bez cukru tez bylo smaczne. Suche platki dodaje tez do jogurtu, banana, mrozonych winogron miksuje i mam pozywne drugie sniadanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry