• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anaber, to czytaj sobie z ukrycia, założymy nową grupę i nic nie będziesz o nas wiedzieć :-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):szok::szok::szok::szok::szok::szok:

dżoana - nie chcę nic brac, leżę sobie, więc jakoś przeżyję. dalaś czadu we wpisie do anaber!:) może to nie jest ból na owulkę? nie chcę Cię nakręcać...

Marta - a możesz zrobic fotkę i mi wyslac kom? to wrzucę na g

reklama
Anisiaj, Aga, nie mozecie mnie nakrecac, bo wiecie z g, ze w moim przypadku taka sytuacja jest raczej niemozliwa.
@ powinna przyjsc teraz w niedziele i mam nadzieje, ze sie nie spozni, bo mam zaplanowane badanie droznosci, a nie mozna wtedy nawet plamic:-/

Anaber, nie przejmuj sie, musisz sie bardziej postarac, zeby wyleciec z naszego forum:-*
Aga, nie wydaje mi sie.
Od 4 dni mam takie plamienie, ale inne niz do tej pory. Nie ma go na wkladce, tylko na papierze toaletowym. Do tej pory ( czyli przez ostatnie poltora roku) mialam takie brazowe mazy, a teraz jest takie lekko rozowe. I nie jest coraz bardziej intensywne, codziennie mi sie wydaje, ze @ sie rozkreci ale caly czas jest tak samo:-( pierwszy raz mam cos takiego od czasu jak sie staramy. Zawsze plamilam na brazowo, M mowi, ze moze cos jest nie tak:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
marta wstawiłam zdjęcie na g, może nasze mamy coś pomogą :)

anaber, nie fo**** się tutaj ;) chyba, że Ty z tych, co się obrażają i znikają z forum, hmmm?

dżoana, to czy coś jest możliwe czy nie to akurat jest poza naszym rozumem ;) nic przecież nie mówimy z agą :)

dawno nie wysyłałam, no to proszę
dzidzius_i_babelki.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry