• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzień dobry :)

dziękuję chyba lepiej, noc przespałam, ale pusty żołądek, zrobiłam sobie kawę i nic ;-) na razie :)))))

marta ja bym wzięła zamoczyła pałeczkę do uszu w spirytusie i przyłożyła żeby lekko zasuszyć, ale to ja.... nie doradzam bo nie wiem, jak będziesz szła na spacer idź do ośrodka, tak są na pediatrii pielęgniarki bez wizyty zobaczą ... chyba że masz daleko ośrodek ????

anaber Ty tu nie fikaj :-) miłego dnia,:* ja od zawsze wiedzialam że wolisz mieć czyste podłogi i okna niż spędzać czas z nami- ze swoją rodziną :-D:-D:-D:-D

anisiaj super że zakup udany :)

wiola dzięki dla Was też zdrówka :*

dzoana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja lubię róż ;-);-);-) bardziej niż brąz :*

I ja się witam!!!
Brrr u nas brzydko,szaro buro i ponuro!!!
Dzonka u mnie testowanie około 10 stycznia,ale już mnie brzuch pobolewa.A to dla ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Martuś dziwny ten prychol u Oliwierka,bo ma taką zaognioną otoczkę,może zadzwoń do pediatry i zapytaj się co to może być.Ja czasami miewam takie coś,ale to raczej na tle hormonalnym,a u maluszka nie wiem.
Małgosiu zdrówka kochana!!!

reklama
anisiaj :) :-D;-):-):-):-) więcej emotek żądam :-) jak dla siostry stanowczo za mało :-D

marta mnie się wydaje, że to ostrzejsza postać tradziku i jak pisze 6 mama tło hormonalne.

dzoana
no na płatkach jest napisane żeby posolić :happy2:

gosia dobrze że chociaż Kacperek lepiej... może Ty jesteś osłabiona przez antybiotyk

anisiaj a Ty już całkiem wydobrzałaś ?????

wilolka kiedy idziesz z Julitą w sprawie przepukliny ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry